Πέμπτη, Νοεμβρίου 12

Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι, με ΑΓΝΩΣΤΟ χρόνο διαρκείας, ως την έλευση του μεγάλου Αδερφού.........

Καθορίσετε τον προορισμό σας καλά και απολαύστε την μακρόπνοη πτήση σας.

Ευελπιστώ στις αποσκευές σας έχετε συμπεριλάβει τις αποσκευές της γνώσης της ενσυδείδησης και της Σοφίας

Εάν στις αποσκευές σας έχετε παλαιούς πόνους, δυσαρέσκειες, εκκρεμότητες και θλίψεις, παρακαλούμε να τους ξεφορτώσετε.

Οι επιβάτες με χαμόγελο στα χείλη, ανοικτή καρδιά , χέρια έτοιμα να δημιουργήσουν και να προσφέρουν ζεστασιά με μια Ανθρώπινη αγκαλιά, θα έχουν προτιμώμενη θέση δίπλα στο παράθυρο της ευτυχίας.

Προτρέπουμε τον καθένα να σφίξει καλά τη ζώνη τής ελπίδας και συνιστούμε ότι κανένας, σε καμία περίπτωση, να μην χρησιμοποιήσει την έξοδο έκτακτου ανάγκης κατά τη διάρκεια ταξιδιού ...

Θα υπάρξουν περίοδοι αναταραχής, φτώχειας, εκφοβισμού, πιθανόν πολέμου κ.α. παραμείνετε ήρεμοι και σίγουροι στον πιλότο αυτού του αεροσκάφους, το Άγιο Πνεύμα του Θεού, το οποίο ενυπάρχει ταυτόχρονα σε κάθε επιβάτη.


Σας εύχομαι σε όλους, ένα υπέροχο απολαυστικό ταξίδι, γεμάτο Ανθρώπινα αγνά συναισθήματα, επιλέγοντας να είστε ο πραγματικός εαυτός σας, απόκτηση της ενσυνείδησης και αποδοχής του πλησίον σας με Σοφία και Αγάπη.

Ευελπιστώ να συναντηθείτε με αξιόλογα άτομα που θα σας δώσουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις για να τα κατακτήσετε. Θα ήθελα να είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς.

Στο τέλος του ταξιδιού να ξέρετε οτι δεν πρέπει να πλανευτείτε απο αυτόν που θα σας χαρίσει δηθεν ειρήνη, δικαιοσύνη και πλούτο ...όλα αυτά που θα γίνουν απο δω και πέρα θα έχουν ένα στόχο ....να σας παρουσιάσουν τον δηθεν αντι-υιό....

ΟΛΟΙ μας σταθεροί στις αρχές που μας δίδαξε ο πραγματικός Υιος του Θεού, ας μην πλανευτούμε,,,,,,,

Να έχετε ένα υπέροχο Ταξίδι.

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΠΝ ε.α.ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .