Σάββατο, Νοεμβρίου 7

Βαριά ονόματα κλέβουν τη ΔΕΗ και δεν πληρώνουν το νερό στις Μυκονιάτικες βίλες τους

Ο Αντώνης τα έχει δει όλα--Πιάσανε 40 και πλέον με πειραγμένους τους μετρητές του ρεύματος

H Mύκονος είναι ένα νησί που ξέρει να δίνει απλόχερα. Γενναιόδωρη κι αρχόντισσα.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Το ίδιο άρχοντες πρέπει να είναι και όλοι όσοι επιλέγουν να δραστηριοποιηθούν στο νησί ή απλά να κατοικήσουν απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή ζωή.

Ο Αντώνης που βλέπετε στη φωτογραφία κάνει αυτή τη δουλειά 30 χρόνια. Ποια είναι η δουλειά του; Μετράει τις καταναλώσεις ρεύματος στο νησί που κάνουν ιδιώτες και επιχειρήσεις. Το ρωτήσαμε τι του έκανε εντύπωση όλα αυτά τα χρόνια.

Και η απάντησή του ήταν τα “πειραγμένα” ρολόγια. Τουλάχιστο 40 περιπτώσεις με πειραγμένους μετρητές ρεύματος από επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες εντόπισαν οι συνεργαζόμενοι με τη ΔΕΗ τεχνικοί στη Μύκονο.

Με διάφορους τρόπους “πειράζανε” τους μετρητές ώστε να αλλοιωθεί η κατανάλωση του ρεύματος και να πληρώνουν ελάχιστα, ει δυνατόν μόνο τα πάγια.

Κι εάν στο ρεύμα έχουμε περιπτώσεις που πειράζουν τους μετρητές στο νερό υπάρχουν οι κακοπληρωτές. Έτσι ανάμεσα στις οφειλές νερού ύψους 2,8 εκατ. ευρώ προς το Δήμο Μυκόνου βρίσκονται και αρκετοί “επώνυμοι” με βίλες.

Δηλαδή έχουν βίλες, σκάφη, ενίοτε και ιδιωτικά αεροπλάνα αλλά αφήνουν απλήρωτο το νερό και κλέβουν τη ΔΕΗ με το ρεύμα.

Απίστευτο αλλά συμβαίνει κι αυτό.

Οι ζαπλούτου της Μυκόνου ξεκινάνε τις περικοπές από το νερό και το ρεύμα.

Έλεος…

https://kourdistoportocali.com/read-this/varia-onomata-klevoyn-ti-dei-kai-den-plironoyn-to-nero-stis-mykoniatikes-viles-toys/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .