Τρίτη, Νοεμβρίου 17

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: Επεισόδια στην Πανεπιστημίου με μέλη του ΚΚΕ που έκαναν δεύτερη συγκέντρωση

deltas-epeisodia-arthro

Περίπου 200 μέλη του ΚΚΕ έκαναν συγκέντρωση στα Προπύλαια - Διάλογος Κουτσούμπα με τους αστυνομικούς μπροστά στις κάμερες, ζητά να αφεθούν ελεύθεροι οι έξι προσαχθέντες - Πληροφορίες για τραυματία - Συγκέντρωση του ΚΚΕ και στη θεσσαλονίκη

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Το επίκεντρο των επεισοδίων είναι στην οδό Πανεπιστημίου, όπου στα Προπύλαια έκαναν συγκέντρψωση μέλη του ΚΚΕ παρουσία βουλευτών και του γ.γ. γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα.  Άγνωστο πως ξέσπασαν επεισόδια με την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων και βομβίδων κρότου - λάμψης, ενώ προχώρησαν και σε έξι προσαγωγές. Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι 200 άνθρωποι έκαναν συγκέντρωση στα Προπύλαια, παρά τις απαγορεύσεις.  Όπως εκτιμάται, τα επεισοδια ξέσπασαν όταν η αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους. 





Προσαγωγές




Επεισόδια 2


.

Επεισόδια Πολυτεχνείο (2)


Επεισόδια Πολυτεχνείο

DSC_8971-01
DSC_8962-01
DSC_1784-01
poreia_kke__1_
poreia_kke__3_



Αυτή την ώρα τα μέλη του ΚΚΕ ανασυντάσονται και έχουν καταλάβει το οδόστρωμα της Πανεπιστημίου, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ κάνουν λόγο για «απρόκλητη  επίθεση». Κλειστές παραμένουν η Πανεπιστημίου από το ύψος της Αμερικής, αλλά και η οδός Σταδίου. Σύμφωνα με το ΚΚΕ έχει  προπηλακιστεί  ο βουλευτής Θανάσης Παφίλης.  Όπως μεταδίδει το 902.gr ο κ.Παφίλης έκανε ηλεφωνική παρέμβαση έκανε  στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελ.Οικονόμου  ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντες από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα και πορεία του ΠΑΜΕ, στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι διαδηλωτές έχουν φτάσει έξω από το αμερικανικό προξενείο, επί της οδού Τσιμισκή. Στον «αγωνιστικό εορτασμό» του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν εκπρόσωποι από τον ΣΦΕΑ, τα εργατικά σωματεία και τους φοιτητικούς συλλόγους, παρά την πανδημία.

 

polytexneio65__3_
polytexneio65__1_
polytexneio65__2_
polytexneio76__1_
polytexneio76__2_
polytexneio223__1_
polytexneio223__2_
polytexneio223__3_
DSC_8902-01
DSC_8888-01
DSC_8921-01



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .