Κυριακή, Νοεμβρίου 22

Θρήνος στην Αμοργό: Βρέθηκε κρεμασμένος στην εργασία του

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν τον 49χρονο άνδρα στο απονενοημένο διάβημα.

Συγκλονισμένη και μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμοργού καθώς ένας 49χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην υπηρεσία του. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και αστυνομία. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν το θάνατο του.

Προς το παρόν, τα αίτια του απαγχονισμού του παραμένουν αδιευκρίνιστα, με την αστυνομία να εξετάζει ενδελεχώς την υπόθεση.

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και ο 49χρνος άνδρας θα μεταφερθεί στον Πειραιά.

Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς του 49χρονου, οι οποίοι δεν μπορούν να φανταστούν τον λόγο για τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr , Όλοι στο νησί μιλούν για έναν εξαιρετικό κύριο, χαμογελαστό, ήταν μόνιμος υπάλληλος και πάντα πρόθυμος και πρόσχαρος για να εξυπηρετήσει το κοινό.

Ο Αστυνομικός σταθμός Αμοργού διενεργεί την προανάκριση.

Newsbomb.gr

Πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .