Στέναξε το φαράγγι από τα βογγητά – Η ταινία πορνό που δίχασε το Μεξικό (ΦΩΤΟ)

μεξικο_πορν

Σε μπελάδες μπήκαν τέσσερις ηθοποιοί αισθησιακών ταινιών  μετά την απόφαση τους να γυρίσουν ταινία ανηλίκων μέσα σε μια βάρκα στο εθνικό πάρκο του Μεξικού.

Οι μεξικανές πορνοστάρ Alex Marín, Mía Marín, Giselle Montes και Yamileth Ramírez μαγνητοσκόπησαν τις ερωτικές τους περιπτύξεις σε μια βάρκα μέσα στον ποταμό Γκριχάλβα στην Τσιάπας την περασμένη εβδομάδα.

αλεξ

γιαμιλε

ζιζελ

μια

Μάλιστα σε αναρτήσεις τους ανέφεραν πως «τραβήξαμε καυτά βίντεο σε φαράγγι που κάνεις μέχρι στιγμής δεν είχε καταφέρει να τραβήξει».

Η συγκεκριμένη τους ενέργεια προκάλεσε εκτός από αρνητικά σχόλια των χρηστών του Twitter και την αντίδραση της Εθνικής Επιτροπής Προστατευόμενων Φυσικών Περιοχών του Μεξικού που έκανε λόγο προσβολή της δημόσιας αιδούς και ζήτησε την τιμωρία των ηθοποιών.

parko

“Αυτές οι εικόνες βλάπτουν την κοινωνική και πολιτιστική κληρονομία της Τσιάπας, καθώς το επιβλητικό φαράγγι είναι σύμβολο των μαχών μας και των ριζών των λαών μας.” αναφέρει σε ανακοίνωση του.

0_Bridge-at-Caon-del-Sumidero-Wild-river-at-Chiapas

Η κυβέρνηση της Τσιάπας κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον των πορνοστάρ, ενώ η ταινία ανέβηκε για λίγο σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και στη συνέχεια αποσύρθηκε.  Ωστόσο υπήρξε και η αντίθετη άποψη με ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή να υποστηρίζουν πως το σκάνδαλο μπορεί να προσελκύσει τουρίστες στο να επισκεφθούν το πάρκο , καθώς ο τοπικός τουρισμός έχει πληγεί από την πανδημία.

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%84%ce%ad%ce%bd%ce%b1%ce%be%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%b3%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%bf%ce%b3%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%ac-%ce%97-%cf%84%ce%b1/