Δευτέρα, Νοεμβρίου 23

Τι με δίδαξε η ζωή


Η ζωή είναι τέχνη Να πέφτεις και πάλι να σηκώνεσαι. Να κρύβεις τις πληγές σου και όρθιος να προχωρείς Η ζωή έχει ποιότητα όταν έχει αξιοπρέπεια και ήθος, Η ζωή είναι μια ξαστεριά , μία μπόρα. Κάνε στην μπόρα υπομονή , στη ξαστεριά προχώρα .Η ζωή είναι τέχνη .
Με τα ίδια υλικά άλλοι δημιουργούνε παράδεισο και άλλοι ανοίγουν κόλαση. Να ζεις με
τους ανθρώπους σαν να σε βλέπει ο Θεός .Στη ζωή μας πρέπει να ετοιμαζόμαστε για ελαφρό φορτίο αλλά για γερές πλάτες .Το μεγαλείο της ζωής δεν μετριέται με τη διάρκεια της αλλά με το περιεχόμενο της .

Να μη χάνουμε ποτέ το θάρρος μας .Η ελπίδα είναι το λάδι που αλείφουμε τους τροχούς της ζωής .Αν εξαφανίζουμε τις δυσκολίες από τη ζωή θα χάσει την αγωνιστικότητα της. Στη φύση επιβιώνουν τα φυτά που έχουν ρίζες .Έτσι και στη ζωή επιβιώνουν ξεχωρίζουν όσοι έχουν διαθέτουν ηθικές αξίες . Το πέρασμα μας από τη ζωή να είναι φωτεινό και δημιουργικό .Να ζούμε , να αγαπάμε και να προσφέρουμε .Αυτό είναι το νόημα της ζωής.

https://www.oxafies.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .