Γερμανικά ΜΜΕ: Η Γαλλία να σταματήσει να κάνει «πλάτες» στην Ελλάδα με την Τουρκία

Η γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt», εξαπολύει επίθεση στη Γαλλία επειδή στηρίζει την Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία, λέγοντας πως μόνο μία στρατηγική ίσως αποστάσεων θα βάλει «φρένο» στα «εγώ» Αθηνών και Άγκυρας. Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει σε άρθρο της που υπογράφει ο γερμανικής υπηκοότητας Oζάν Ντεμικράν:

«Η διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στη Μεσόγειο κλιμακώνεται. Αυτό οφείλεται επίσης σε διαφορετικές στρατηγικές του γαλλογερμανικού άξονα: η γεωπολιτική χωρίς ακριβείς κανόνες είναι σαν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου χωρίς διαιτητή.
​Αυτό ακριβώς φαίνεται να συμβαίνει στην ανατολική Μεσόγειο, όπου Τουρκία και Ελλάδα μάχονται για τα θαλάσσια σύνορα και τα πιθανά κοιτάσματα φυσικού αερίου.

​Και οι δύο χώρες έχουν αναπτύξει το ναυτικό και την αεροπορική τους δύναμη με τους πολιτικούς αναλυτές να εκφράζουν φόβους για ενδεχόμενο πολέμου μεταξύ των δύο εταίρων του ΝΑΤΟ».
«Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας εμμένει σε μια κοινή ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική, για παράδειγμα έναντι της Λευκορωσίας, αλλά και της Τουρκίας. Και σωστά πράττει...

​Όμως, ενώ η Γερμανία θέλει να φέρει τις κυβερνήσεις στην Αθήνα και την Άγκυρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, η Γαλλία στέκεται προφανώς πίσω από την Ελλάδα. Αυτή η στρατηγική: «καλός αστυνομικός, κακός αστυνομικός» είναι λάθος.
Είναι σε ισχύ η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας. Ωστόσο, σε περίπτωση διαφωνιών, το άρθρο 59 ορίζει ότι τα εμπλεκόμενα κράτη πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία «λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις».

«Είναι θαύμα που πολλές χώρες προσχώρησαν στη συμφωνία μόνο αφού είχαν επιλύσει διμερώς τις συνοριακές διαφορές με γειτονικές χώρες. Η Ελλάδα το 1995, ο Καναδάς το 2003, το Μαρόκο το 2007, η Ταϊλάνδη μόνο το 2011. Η Τουρκία δεν προσχώρησε μέχρι σήμερα και ούτε οι ΗΠΑ».

​«Επομένως, το πρόβλημα δεν είναι μόνο μεταξύ δύο πρώην εχθρών».
Αφορά επίσης το γεγονός ότι και οι δύο κυβερνήσεις θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον εαυτό τους σε ένα θέμα για το οποίο το διεθνές δίκαιο δεν παρέχει ακριβείς κανόνες συμπεριφοράς. Με άλλα λόγια, υπάρχει αναρχία», επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.

«Το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Βερολίνου συμφώνησε να ενεργήσει ως διαμεσολαβητής είναι αξιέπαινο. Η αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στη Μεσόγειο και τα ελληνικά νησιά, από την άλλη πλευρά, είναι μοιραία και αυξάνει μόνο τον κίνδυνο πολέμου», επισημαίνει ο αρθρογράφος.
Επομένως, η επίλυση της διαφοράς αποτελεί επίσης δοκιμασία για την ΕΕ. Το Βερολίνο και το Παρίσι μπορούν να επιτύχουν μόνο κάτι μαζί. Η στρατηγική «καλός αστυνομικός, κακός αστυνομικός» έχει μέχρι στιγμής προκαλέσει περαιτέρω κλιμάκωση.
«Δεν χρειάζονται περισσότεροι στρατιώτες στην περιοχή, αλλά περισσότερες συνομιλίες σ΄ένα στρογγυλό τραπέζι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος διαπραγμάτευσης όλων των καταστάσεων όπως απαιτείται από τη συμφωνία. Μια επίδειξη όπλων θα κάνει τα πράγματα χειρότερα», προσθέτει.

Γερμανικά ΜΜΕ ? όπως λένε Ελληνικά MME που μονο ελληνικά δεν ειναι? ο γερμανικής υπηκοότητας Oζάν Ντεμικράν με καταγωγή την Τουρκιά, μεγαλη μερίδα Γερμανών ειναι Τούρκοι μετά το 1945! το 2015 είχε βρει γνήσια Γερμανική ιστοσελίδα που δεν έλεγε αυτές τις ηλιθιότητες ούτε ηταν κατα της Ελλάδας, την εξαφάνισαν γιατί όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Γερμανία όλα τα ΜΜΕ και έγκυρες πήγες ειναι αριστερά!

Εδώ πως το παρουσιάζουν δήθεν πατριώτες :

Ίδια ιστορία όπως παρουσιάζουν εδώ την Γερμανία ως εχθρό της Ελλάδας σε αριστερή έγκυρη πηγή, χωρις να αναφέρουν ότι η οι ίδιοι έχουν την εξουσία στην Γερμάνια από το 1945:

Οι μουσουλμάνοι δεν είναι εχθροί μας – Εχθροί είναι οι τζιχαντιστές και ο Ερντογάν:

Tου Ερντογάν ειναι οι τζιχαντιστές? εγώ είχα την εντύπωση οτι ειναι των Οβριών οι αντίστοιχοι μουσουλμάνοι κομμουνιστές antifa ιδιες φυλές ειναι εξαλλου, άπλα αντί για τον Ιουδαίο Μωάμεθ που έφτιαξε δόγμα τους προσκυνούν τον Μαρξ Στάλιν Βελουχιώτη και λοιπούς ιουδαίους , με δείκτη νοημοσύνης που δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκυλού αναίσθητα δογματικά αγρίμια, και που τα ταΐζουν οι Ιουδαίοι λεφτα ώστε ειναι πλούσιοι και πηγαίνουν με αυτούς οι γυναίκες, να αναπαράγουν την ράτσα τους, και στο τέλος να γίνουν όλοι γκοιμ (αν ηξεραν οι μάζες ότι το πνεύμα που ειναι ο χαρακτήρας στην ουσία ειναι ανεξάρτητο με σώμα θα ήξεραν περί τίνος πρόκειται ), επίσης έχω την εντύπωση ότι η τουρκιά από την εποχη του Κεμάλ ειναι ένα κράτος στενός συνεργάτης της Βρετανίας/Ισραήλ, πως παρουσιάζουν την τουρκιά ως εχθρό της Ελλάδας αφού ενεργεί για λογαριασμό Βρετανίας? ο συγκεκριμένος "αρθρογράφος" που δεν έχει δουλέψει πότε στην ζωή του έχει γράψει και βιβλία του τύπου αυτόχθονες Έλληνες και οχι Ινδοευρωπαίοι (!) για να αποκρύψει το γεγονός οτι στην Ευρώπη κάποτε υπήρχε ένα κοινό γένος και να σπέρνει διχόνοια ,τώρα ποιοι διαβαζουν αυτά τα σημιτικά βιβλία ειναι άγνωστο πρέπει να έχεις είτε σημιτική λογική είτε να έχεις πέσει στο επίπεδο τους, τύπου Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ που δεν μπορείς να δεις ούτε 2 λεπτά βιντεο να μιλάει αυτή επειδή λέει σημιτικές ασυναρτησίες μαζί με προπαγάνδες και ψέματα, και την παρουσιάζουν και ως μεγα και σπουδαία Ελληνίδα ενώ δεν ανήκει καν στο ευρωπαϊκό γένος , και "σπουδαία" επειδή την έδωσαν τίτλους

Και έτσι έκαναν μύθο την αλήθεια πως στην αρχαία Ευρώπη πριν την έλευση των βάρβαρων υπήρχε ενα κοινό γένος, και αυτό έσφαζαν διαχρονικά ανά τους αιώνες πολύ πριν δημιουργηθούν χώρες, μέχρι και πρόσφατα μεσώ κομμουνισμού έσφαζαν επιλεκτικά όσους άνηκαν σε αυτό γένος ανεξάρτητου χωράς ως ναζι φασιστες και βίαζαν τις γυναίκες πχ στην Γερμανία επι 5 χρονιά βίαζαν, στην Αλβανία Βουλγαρία Ουκρανία σκότωναν τους άντρες ευρωπαϊκού γένους και μετα βίαζαν γυναίκες δεκάδες οι μαρτυρίες, τα ίδια έκαναν και πρώην Ανατολία σημερινή Τουρκιά και στο Καύκασο, τα ίδια και στην Κύπρο μετα την εισβολή μαγάρισαν τις γυναίκες και μετα απο αυτές βγήκαν γκοιμ και ξεμπέρδεψαν μια και καλή με τους φασίστες Κυπρίους που έσφαζαν επι 100 χρονιά οι Αγγλομασονοι ,αυτά όλα συνέβησαν μόλις πριν 50-100 χρονιά και κανένας δεν ξέρει τίποτα, επειδή έμειναν οι κατώτερες φυλές και ελάχιστοι του "θεϊκού γένους "και νομιζουν οτι οι λεγόμενοι κομμουνιστες που ειναι όλοι τους σημιτικές φυλές σκοτωναν άπλα ιδεολογικούς αντιπάλους ! Υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων...! τι θα πει ιδεολογία ρε ηλίθιοι νεοέλληνες? στην φύση δεν υπάρχουν ιδεολογίες πάρα μονο φυλές. .

Και ορδες νεοελλήνων θνητών που ούτε οι ίδιοι ανήκουν στο θεϊκό γένος υιοθετούν έναν ελληνόφωνο ο οποιος υπηρετεί την εκλεκτή φυλη του Γιαχβέ και διαστρεβλώνει τα πάντα ως φυλή του Γιαχβέ και αυτός, προφανώς θα γραφει και για κακούς ναζι φασίστες αλλα δεν πήγε να παντρευτεί μια μαύρη, αφού λένε οτι ειναι όλοι ιδιοι και όσοι, αλλα παντρεύτηκε "ναζίστρια" χωρίς να το ξέρει, δηλαδή γυναικά του ευρωπαϊκού γένους, και θα την έχει κανει σαν σημιτικά μούτρα του,και δεν θα έχει ιδέα καν οτι ανήκει σε συγκεκριμένο γένος και πως αυτές κυνηγούν οι ελληνόφωνοι για να βάλουν τα αυγά του φιδιού, όπως κανουν και τα αφεντικά του εξάλλου για εξαπλωθεί η ράτσα τους. Αυξάνεστε, πληθύνεστε και κυριεύστε τη Γη τους ειπε ο Γιάχβε ,δηλαδή έχει παντρευτεί τον εχθρό του γένους της εν άγνοια της τα τεκνά του κακού (το τι συμπαντικές και πνευματικές επιπτώσεις έχουν αυτές οι γυναίκες μετα τον θάνατο τους ειναι άγνωστο δεδομένου οτι οντάς πέφτουν θύματα της άγνοιας τους ,με την βοηθεια νεοελλήνων που κάνουν δεδομένα και αναπαραγουν ότι τους λένε, αφου δεν βρέθηκε κανένας να τους πει οτι ανήκουν σε συγκρινόμενο γένος και αυτές ειναι αληθινές απόγονες αρχαίων ), και γιαυτό κανουν λογοκρισία στα πάντα οι ελληνόφωνοι για μην ξυπνήσουν όσοι ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος γιατι οι αλλες φυλές ούτως η άλλος ειναι τοσο κατώτερες που ο ίδιος ο τρόπος αντίληψης τους ειναι αποτέλεσμα των ελληνόφωνων (γκοιμ στην γλωσσά τους ) και λοίπες θνήτες φυλές.

Αν έχουν τα κότσια οι ελληνόφωνοι συμμορίτες γιατί περί ελληνόφωνους συμμορίτες πρόκειται μαζί με Νεοέλληνες που έχουν παρόμοιο λογική με αυτούς,(αλλιώς δεν θα τους διάβαζαν ) να πληρώσουν τα έξοδα και να φέρουν στην Ελλαδα μια γνήσια Γερμανίδα ,Σουηδέζα , Ρωσίδα ,Γεωργιανή ,Αρμένισα, και απο Ουκρανία όλες γνησίου ευρωπαϊκού καυκάσιου γένους, και να κάνουμε μερικές εξετάσεις κατα πόσο ειναι διαφορετικό γένος με μια αντίστοιχη στην Ελλαδα καυκάσιου γένους. Τα αποτελέσματα θα ειναι αναμενόμενα : Θα ειναι ίδιο γένος! λέμε για γυναίκες γιατί ειναι πολύ περισσότερες από τους άντρες καυκάσιου γένους και πιο καθαρές φυλετικά .