Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ! Τίγκα στον κορονοϊό το τουρκικό ΠΝ – “Βροχή” οι απόπειρες αυτοκτονίας

32683

Σε… κακό χάλι είναι το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό από τα κρούσματα κορονοϊού – Δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις ελληνικές φρεγάτες και τα πολεμικά πλοία.

Η κόπωση και ο Covid-19 έχει χτυπήσει ανελέητα το τουρκικό προσωπικό, ενώ τα τουρκικά πλοία παραμένουν εν πλω μόνο και μόνο για να περιορίσουν τα κρούσματα κορονοϊού, εξαιτίας της ιδιαίτερα μεγάλης έκτασης του ιού στους ναυστάθμους και την τουρκική κοινωνία.

Σύμφωνα και με τουρκικό δημοσίευμα, το ηθικό του τουρκικού στρατού και ειδικότερα του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται στα χειρότερά του.

«Κλαίνε και οδύρονται τα στελέχη του, ενώ πολλοί σκέφτονται ακόμη την αυτοκτονία», σημειώνει η ιστοσελίδα gazeteduvar.com.tr.

Οι οικογένειες των Τούρκων κάνουν έκκληση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας για ρύθμιση του ωραρίου των ναυτικών και δηλώνουν τα εξής: «Να μπορούν και εκείνοι να πηγαίνουν και να έρχονται στα σπίτια τους, όπως και οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, φορώντας μάσκες, διατηρώντας αποστάσεις και εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής».

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.