Τρίτη, Νοεμβρίου 3

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Κύριοι της Δύσης Ε.Ε – ΝΑΤΟ .

Καλλιεργείται στον κόρφο σας ένα τεράστιο φίδι που έχει αρχίσει και βγάζει κεφάλια σαν την Λερναία Ύδρα που ένα κόβεις δέκα παρουσιάζονται.

Λύσεις υπάρχουν αλλά είναι στο χέρι σας να εφαρμοστούν εάν βέβαια το θέλετε

Πάρτε Παράδειγμα την Αυστραλία και την Κίνα. Στην μεν Αυστραλία όσοι δεν δέχονται τους νόμους και τους τρόπους ζωής της χώρας απελαυνονται άμεσα .

Στην Κίνα τι έκανε η κυβέρνηση της με του Ουιγούρους οι οποίοι είναι άμεσα συγγενείς με τους Τούρκους είναι και αυτοί Ισλαμιστές .

1. Γκρέμισε όλους τους τόπους λατρείας τους , μικρούς η μεγάλους και πλέον δεν υπάρχει τίποτα που να θυμίζει ότι κάποτε εκεί υπήρχε Τζαμί .

2. Τους μάζεψε όλους και τους έκλεισε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης , και φυσικά όποιος σήκωνε κεφάλι τον έτρωγε το μαύρο το σκοτάδι.

Πρέπει άμεσα λοιπόν η δύση να πάρει μέτρα διότι σε λίγο καιρό τα δέκα κεφάλια θα γίνουν εκατόν με αποτέλεσμα να κόβονται η να εξαφανίζονται με τίποτα, τι μέτρα μπορούν να παρθούν ?

1. Άμεση καταγραφή όλων των εισερχομένων και μόνο αυτών που έχουν χαρτιά
αλλά υπογράφοντας δήλωση που θα σέβονται τους Νόμους και τον τρόπο ζωής της χώρας , οι υπόλοιποι που δεν έχουν χαρτιά άμεση απέλαση στην χώρα τους, όσοι δε παραμένουν στην χώρα τσιπαρισμα έτσι ώστε οι αρχές να γνωρίζουν τι κάνουν και τι πράττουν .

Όποιος δε η όποιοι αρχίζουν και σηκώνουν κεφάλι άμεση απέλαση με την οικογένειά τους και όλους τους συγγενείς τους στην χώρα τους.

2. Άμεση κατάργηση όλων εθίμων τους και της ενδυμασίας τους .

3. Να βγουν εκτός νόμου όλες οι οργανώσεις τους καθώς και οι Ιμάμηδες – Ιεροδιδάσκαλοι και οτιδήποτε άλλη αρχή που να μπορεί να υποβόσκει .

4. Τζαμιά να μείνουν ένα η δύο σε κάθε χώρα έτσι ώστε να μπορούν να ελέγχονται , οποιοσδήποτε δε άλλος χώρος λατρείας κλειστός η κρυφός άμεσα να καταστρέφεται.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΊΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ – ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ .

ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%b7-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .