Τετάρτη, Νοεμβρίου 18

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ. Ποιοι τη ζητάνε, τι εννοούν;


Loading...

σ.σ. Ο Μητσοτάκης υπακούει πειθήνια τους γκλομπαλιστές και επανέλαβε τα λόγια του Κλάους Σβαμπ που είχα αναφέρει εδώ. Είναι οι αποφάσεις των ίδιων γκλομπαλιστών που προωθούν και την ομοφυλοφιλική ατζέντα θέλημα Θεού; Και φυσικά ΟΧΙ. Τότε για ποιον λόγο η διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος βρίσκεται στο ίδιο άρμα με τον νεοταξίτη Μητσοτάκη της Μπίλντερμπεργκ και τους ευγονιστές γκλομπαλιστές;

***

Μια Μεγάλη Επανεκκίνηση ζήτησε χθες ο Μητσοτάκης με την «ευκαιρία» του corona virus.

Το ίδιο είχε ζητήσει και ο πρόεδρος του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ Klaus Schwab για την μετά-κορόνα εποχή. Βλ. και το βιβλίο του COVID-19: THE GREAT RESET.

Τι θυμίζει αυτό;

Ότι χρειαζόμαστε παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και μάλιστα άμεσα (ΓΑΠ).

Ότι το μνημόνιο είναι ευκαιρία και ευτυχία (Πάγκαλος).

Ότι τώρα, μέσα στην κρίση, είναι η ώρα να μάθουμε την πραγματική μας ιστορία (Βερέμης-1821-ΣΚΑΪ).

Ότι μόνο μια κρίση πραγματική ή εκλαμβανόμενη ως πραγματική παράγει πραγματική αλλαγή (Milton Friedman).

Η κρίση της πανδημίας είχε προαναγγελθεί.

O Τέντρος Γκεμπρεγέσους εκθειάζει τον Κλάους Σουάμπ που θεωρεί ευκαιρία την κρίση, άρα και ο Π.Ο.Υ ζητάει reset. Οι Τράπεζες βλέπουν με την πανδημία την αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και απαιτούν κινητά τηλέφωνα αναγνώρισης βιομετρικών χαρακτηριστικών για να «λειτουργήσουν με ασφάλεια» οι συναλλαγές. Η Λαγκάρντ της ΕΚΤ λέει ότι είναι ευκαιρία η κρίση και ζητάει ψηφιακό ευρώ και ψηφιακή οικονομία. Ο Γκέιτς ζητά ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας. Ο ΟΗΕ ζητάει κατάργηση της καταστροφικής πατριαρχίας που ανέδειξε για άλλη μια φορά η πανδημία. Η ελληνική κυβέρνηση ζητά ενημέρωση και το 13033 με κάποιο τρόπο έκρινε ότι δεν αθλήθηκαν όσοι δήλωσαν το 6. Θεσμικοί, παραθεσμικοί, εξωθεσμικοί, όλοι κάτι ζητάνε. Για να μη λέμε πολλά, η έναντι ανταλλάγματος εκβιαζόμενη «επιστροφή στην κανονικότητα» είναι στην πραγματικότητα η «μετάβαση στη ΝΕΑ κανονικότητα». Σας αρέσει – δε σας αρέσει.

Κάποιοι θέλουν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή μας. Ο ΟΗΕ περηφανεύεται γι’ αυτό στη σελίδα του. Και κάθε Μητσοτάκης, Πάγκαλος, Βερέμης, ΓΑΠ, διαφημίζει το σχέδιό τους, αφού το προωθεί με τον τρόπο του. Επί πλέον ο Μητσοτάκης τόνισε ότι «Παντού στο κόσμο υπάρχει το υπερκείμενο καλό». Ξέχασε όμως να υπενθυμίσει ότι υπάρχει και το κακό μεταμορφωμένο σε καλό. Ο λύκος με προβιά αρνιού.

Τι ανάγκη υπάρχει για διαφήμιση και εκβιασμούς όταν αυτό στο οποίο θα μεταβούμε είναι καλύτερο από αυτό που ζούμε;

«Χρειάζεσαι να απομονώσεις τον εαυτό σου»

Το καραβάκι της ιστορίας

tasthyras

https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%bf%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .