Κυριακή, Νοεμβρίου 29

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πόσα σύνολα συνηθίζει να φορά την ημέρα των Χριστουγέννων;

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πόσα σύνολα συνηθίζει να φορά την ημέρα των Χριστουγέννων;

Το πρόγραμμα της βασίλισσας Ελισάβετ κάθε χρόνο τέτοια εποχή ήταν γεμάτο υποχρεώσεις, ωστόσο, αυτό φέτος δεν θα είναι εφικτό λόγω της πανδημίας.

Μπορεί τώρα, η βασίλισσα Ελισάβετ να βρίσκεται απομονωμένη με τον πρίγκιπα Φίλιππο για την προστασία και των δυο τους από τον κορωνοϊό, όμως μέχρι και πέρυσι, είχε αρκετά πράγματα να φέρει εις πέρας.

Σύμφωνα με την Angela Kelly, τη βοηθό της βασίλισσας Ελισάβετ, η βασίλισσα έχει πολλές υποχρεώσεις την ημέρα των Χριστουγέννων στο Λονδίνο, με πολλούς καλεσμένους. Αυτός είναι ο λόγος που αλλάζει πολλά σύνολα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πόσα σύνολα συνηθίζει να φορά η βασίλισσα Ελισάβετ την ημέρα των Χριστουγέννων;

Όπως λέει η Kelly στο βιβλίο της The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe, αλλάζει πολλά σύνολα κατά τη διάρκεια της μέρα μπορεί να είναι μέχρι και πέντε ή επτά. Η επιλογή των συγκεκριμένων outfits απαιτεί πραγματικά πολύ χρόνο. «Βγάζω τα σχέδια των βραδινών φορεμάτων για να τα δει η βασίλισσα και να επιλέξει τι θα της άρεσε να φορέσει εκείνο το βράδυ. Μερικές φορές χρειάζεται να διαλέξει και ένα φόρεμα για το cocktail party», λέει η Kelly

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .