Πέμπτη, Νοεμβρίου 19

Μέρκελ: «Ο κορωνοϊός θα κυριαρχεί στη ζωή μας για πολύ ακόμη»

«Ο χειμώνας μπροστά μας θα είναι πολύ απαιτητικός για όλους μας», είπε η Γερμανίδα καγκελάριος για την κατάσταση που επικρατεί τόσο σε όλο τον κόσμο όσο και στην Γερμανία

Για την δύσκολη που επικρατεί σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Γερμανία λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, μίλησε η Άνγκελα Μέρκελ.

«Ο χειμώνας μπροστά μας θα είναι πολύ απαιτητικός για όλους μας. Ο κορωνοϊός θα κυριαρχεί στη ζωή μας για πολύ ακόμη», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, ενόψει και της αυριανής τηλεδιάσκεψης που θα έχει με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων, κατά την οποία θα αξιολογηθεί η κατάσταση και ενδεχομένως θα ληφθούν αποφάσεις για αυστηροποίηση του μέχρι τώρα «μερικού lockdown».

Στο καθιερωμένο μήνυμά της, η καγκελάριος επισήμανε για μια ακόμη φορά ότι «δεν μπορούμε να συναντιόμαστε χωρίς να ανησυχούμε», ενώ αναφέρθηκε στις δυνατότητες επικοινωνίας που παρέχει η τεχνολογία, οι οποίες ωστόσο, όπως είπε, «δεν αποτελούν υποκατάστατο της προσωπικής συνάντησης».

ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .