Τετάρτη, Νοεμβρίου 11

ΗΜ ρύπανση, ΑΟΖ, κοιτάσματα, κορωναϊός και έλεγχος της πληροφόρησης


Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙ ΜΩΥΣΗ

Με τη πρόκληση κόπωσης στο διδαγμένο να είναι φιλοθεάμον κοινό, η κυβέρνηση Μωυσή προσπαθεί να πολεμήσει τη διαφοροποίηση απο τη προπαγάνδα που προσφέρει. Χρήματα πολλά πίσω από αυτό και μυρίζει απο μακρυά Φινλανδοποίηση της χώρας. Μέσα στην πολιτική αυτή έχουμε τις man to man πορσεγγίσεις αλλά και τις εναλλαγές εγκαθέτων στην παραπαληροφόρηση ώστε μέσω της διαφορετικών προσώπων που λένε ψέμματα και όχι βάσει της ουσίας, να εμφανίζεται το ψέμμα ως αλήθεια.

Το ψέμμα τους έχει κάνει χειρότερους παίχτες αντί για καλύτερους. Η γνωστή μπαλιά εκτός γηπέδου δεν βρίκει πλέον ακροατές. Βλέπετε η παραπληροφόρηση έχει και τα αρνητικά της.

Η τεχνητή πρόκληση κόπωσης απο τα ΜΜΕ έχει και παρενέργειες. Ετσι μένει ο συμβολισμός με εικόνες και ήχο, η μεταφορά φόβου μέσω εικόνων και μαρτύρων, ο ψυχολογικός εκβιασμός, η γενική βαβούρα με τεράστιο αριθμό άρθρων, ακόμη και η χρήση ψεκασμένων, κάτι σαν τους κουκολοφόρους του πολυτεχνείου…


 Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΗΜ ΡΥΠΑΝΣΗ


Το 2009 είχε προκύψει μια μεγάλη φασαρία στην Ελλάδα για το θέμα του κινδύνου απο Ηλεκτρομαγντητική Ακτινοβολία (ΗΜ) παραγόμενη απο κεραίες τηλεφωνίας. Και τότε υπήρχαν όπως και τώρα αντικρουόμενες επιστημονικές απόψεις, όπως και τώρα για το G5 και τον κορωναϊό, για τη χρήση ή όχι κινητών τηλεφώνων. Είχα γράψει τότε ένα άρθρο για την ΗΜ ακτινοβολία που έγινε σημαία για πολλές αριστερές οργανώσεις στην Ελλάδα αλλά και αναρχικούς, που είχε ανέβει σε δύο ιστολόγια μου, τα μόνο διεθνώς τότε για το θέμα, ένα στα Αγγγλικά και ένα στα Ελληνικά. Στη φωτογραφία ένας υπολογισμός μου για το θέμα. Μου επιτίθεντο πολλοί και τότε, απειλές κλπ.

Στο τέλος έκανα τις εξής προτάσεις:

  1. Χρήση ακουστικών
  2. Χρήση προστατευτικών υλικών σε κατοικούμενα κτίρια έναντι κεραιών.

Το πρόβλημα λύθηκε και οι εταιρείες κινητών σταμάτησαν να μου επιτίθενται.

Θυμάμαι

  • ένα καθηγητή Βιολογίας στο ΕΚΠΑ που έκανε και μια θήκη για τηλέφωνο, άσχετο προς το θέμα του αλλά σχετικά καλή για τότε, που φοριόταν στη ζώνη. Γιατί να την αγοράσει ο κόσμος. Ηταν Ελληνική.
  • μια ομάδα στο παν/μιο Θεσσαλονίκης που έφτειαξε συνεργασία στη Τουρκία με βάση το επόμενο θέμα, που τότε είχα αναρτήσει και που δείχνει τις ανακλάσεις της ΗΜ ακτινοβολίας σε κτίρια σε μια πόλη. Μετά έγινε και ένα κέντρο μέτρησης της ΗΜ ρύπανσης στον Δημόκριτο που είναι ένα άχρηστο έργο βιτρίνας (βλέπετε εδώ). Είναι προκλητικό να ακούω κάποιους ερευνητές απο τα ΑΕΙ να μιλάνε τώρα για G5, xωρίς να ξέρουν που πέφτουν οι συχνότητες και να λένε βλακείες στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.


ΑΟΖ

Το 2013 ασχολιόμουνα με το σχεδιασμό ενός ανιχνευτή φυσικού αερίου και δεν ξέρω “πως” έπεσα πάνω σε μια συζήτηση για την Ελληνική ΑΟΖ στα Ελληνικά ΜΜΕ. Εκεί διεπίστωσα με το μάτι πως ο χάρτης της ΑΟΖ για τον οποίο, όλοι οι ειδικοί, πατεράδες κλπ μίλαγαν, ήταν λάθος. Εδινε πολύ μεγαλύτερο το δόντι της ΑΟΖ της Τουρκίας δυτικά του Καστελόριζου! Ούτε στο υπ. Εξωτερικών το είδαν ούτε κανένας απο τους “καλύτερους” γιαλατζί πιλάφ που σας βγάζουν στα ΜΜΕ του καρτέλ.

Ηταν ο χάρτης του Γιάννη Μάζη, που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια αντιγραφή του χάρτη της Σεβίλης! Τον διόρθωσα και τον ανέβασα στο διαδίκτυο. Είναι αυτός που όλοι ξέρετε και που ΔΕΝ έχει το όνομα μου, γιατί ήταν Ελληνικός και στα ΜΜΕ εμφανίζονται μόνο εγκάθετοι και ξένοι.


Το να κρύβεις τους ικανούς είναι ο νόμος των ανικάνων. Και αυτό μου δίνει πληροφορία...

ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ



Στο τέλος του 2013 οι “ειδικοί” με ένα Τουρκοϊρανό δημοσιογράφο που θέλει ανεξαρτησία της Κρήτης, μίλαγαν για κοιτάσματα που υπάρχουν ΜΟΝΟ νότια της Κρήτης.

Εδώ έσκασε και συκοφαντία. Ηταν πολλά τα λεφτά.

Κάποια στιγμή, διεπίστωσα πως εγκάθετοι πετρελαϊκών εταιρειών και ξένων κυβερνήσεων και με Ελληνικό διαβατήριο,

που διέδιδαν ανωνύμως στο διαδίκτυο, αφού έδειξα σε ΔΥΟ τηλεοπτικές εκπομπές το 2013 τον χάρτη των κοιτασμάτων και εξήγησα και ανέλυσα το πρώτο Ελληνικό κοίτασμα απο σεισμικά (με τη σχετική θεωρία) που μέτρησε η PGS στο Ιόνιο μπροστά σε βουλευτές όλων των κομμάτων, κάτι που κανένας της παρέας τους δεν μπορούσε να κάνει

  1. πως δεν ήμουν Καθηγητής Παν/μίου, παρέα με έναν ονόματι Τemplar της CIA που νταλαβεριζόταν στο fb με κάποιο δημοσιογράφο ονόματι Ιγαντίου φίλο του Καρυώτη πρώην φίλου του Σώρα και φίλο του Μαρκεζίνη και
  2. πως δεν υπήρξα ποτέ Καθηγητής στην Ιαπωνία! – μια συκοφαντία. Εστελνα μηνύματα στον γνωστό στρατηγό της Αστυνομίας του ηλεκτρονικού εγκλήματος, που έχει τώρα ΜΚΟ και δεν απαντούσε! Τί άλλο να έκανα; Ηταν στημένο.

δεν έδιναν καμμία αναφορά στα κοιτάσματα που υπήρχαν σε όλη την Ελλάδα ενώ φάνηκε να τους πείραξε:

  1. οι πολλές μου αναφορές στον παράνομο νόμο Μανιάτη του 2011 σε ραδιοφωνική εκπομπή το 2013. Ηταν το λάθος που τους χάλαγε τα σχέδια… και που αφορούσε την παράνομη κοπή τεράστιων οικοπέδων προς αδειοδότηση - που μανιωδώς επιζητούσαν - σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης, στην εν δυνάμει Ελληνική υφαλοκρηπίδα, που βάσει του νόμου της θάλασσας, η Ελλάδα δεν μπορούσε να οριοθετήσει! Ναι, απο τότε τα έλεγα. Απο το 2013. Η συκοφαντία χρειαζόταν για να με αποσύρουν.
  2. το θέμα της Στρογγύλης με αίτιο τον Τούρκογλου και τον Παναγιωτόπουλο, όπου μετά τις αποκαλύψεις που έκανα τότε, απέσυραν σχετικό νόμο με τον οποίο ήθελαν το νησάκι να το κάνουν τουριστικό χώρο, δηλαδή χωρίς οικονομική ζωή μέχρι να βρεθούν αρχαία! Η συκοφαντία ήταν και σε αυτούς χρήσιμη.

Τα κοιτάσματα που πρόβλεπα στο χάρτη ήταν απο τότε εκεί που είπα. Δεν έφυγαν…


Ο χάρτης μου των κοιτασμάτων. Το “πώς” προήλθε εδώ και εδώ (παλιότερη ανάρτηση που δείχνει που είναι τα κοιτάσματα σε Ιταλία και Κασπία – εξαιρετική σύμπτωση).

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ – ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…

Οταν εμφανίστηκε το θέμα κορωναϊός, φίλος του ιστολογίου προσέγγισε το δημοσιογράφο Χασαπόπουλο και του πρότεινε να μου πάρει συνέντευξη. Ηταν Δεκέβρης του 2019. Επί ένα μήνα του έλεγε ναί αλλα δεν προχωρούσε φορώντας αστεία παντελόνια… Προφανώς οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα προτιμούν να ακούν κάποιον Τάσιο να τους μιλάει για ηθική της αρετής αντί τον Καθηγητή Ζουγανέλη να προϊδεάζει και να λύνει προβλήματα για τον κορωναϊό. Ολα έχουν τη σημασία τους και εγώ θυμάμαι. Να θυμάστε και εσείς. Δεκέμβρης του 2019 ήταν. Ο δημοσιογράφος αυτός ήταν ο πρώτος αρνητής του κορώνα. “Χρειαζόταν” να το κάνει, για να γίνουν τα μέτρα για τον κορώνα τιμωρητικά! Η εστίαση σώζεται αλλά χωρίς αυτή την επιτροπή και τον Μητσοτάκη ΠΘ.

Ακολούθησε μάχη για να υπάρξει ένα σχέδιο για τη χρήση πάνινης μάσκας εκείνη την εποχή, την οποία ο άσχετος επιστήμονας Τσιόδρας αρνιόταν επι 5 μήνες ενώ εγώ την πρότεινα απο την αρχή (ο ζεόλιθος έχει το ρόλο φυσικού αφυγραντήρα, σε άλλο άρθρο υπήρξε και εξήγηση για το πώς δουλεύει η μάσκα), δηλαδή 8 μήνες πριν τώρα. Το σχέδιο της πάνινης μάσκας, που έσωσε ζωές στην Ιαπωνία και μείωσε και τα κρούσματα γρίππης, δημοσιεύτηκε υπο μορφή σκίτσου στη Φωνή των Πειραιωτών χάρι στην ιατρό κ.Μπουκουβάλα, γιατί οι περισσότεροι μόνο όταν τους καθαρίζουν αυγά καταλαβαίνουν τί τους λένε.


Βασικά ήταν αυτή η μάσκα στο video που ακολουθεί και ήταν πάνινη, γιατί τότε ήταν χειμώνας και δεν υπήρχε τίποτα. Τότε Τσιόδρας, Σύψας και Μόσιαλος έλεγαν όχι. Εγώ έλεγα ΝΑΙ. Εγώ είμαι ακόμη εδώ. Άλλοι αποσύρθηκαν…

Με ενδιαφέρουν οι ρεαλιστικές λύσεις. Ακολούθησαν και άλλες προειδοποιήσεις και σοβαρή πληροφόρηση:


  1. Πρώτη προειδοποίηση για την κακή αντιμετώπιση του τουρισμού. Την αγνόησαν γιατί ήθελαν πελάτες για τα εμβόλια
  2. Περισσότερες πληροφορίες για μάσκες, με εξομοιώσεις. Βλέπετε εδώ, εδώ και εδώ. Και εδώ.
  3. Αντίδραση για τους αρνητές προϊόντων UV-C και συσκευών ECMO. Βλέπετε εδώ και εδώ.
  4. Δέστε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Συνεχείς οι προειδοποιήσεις για ασχετοσύνη και ανικανότητα.
  5. Εξήγηση της σημασίας της μάσκας και κυρίως του μηχανικού εξαερισμού χώρων για να σωθεί η οικονομία π.χ. εμπόριο, εστίαση, θέατρα κλπ. Επειδή δεν ξέρουν τί να κάνουν πρέπει να καταστραφούν οι έμποροι και όσοι ζούν απο την εστίαση;
  6. Πρώτος στην Ελλάδα μίλησα και για τις παρενέργειες των εμβολίων σε συνέντευξη μου στον Focus FM, στη Δέσποινα Μποτίτση. Εκτοτε κάθε μέρα επαληθεύομαι. Αρχίζοντας απο την Ζeneka την αγαπημένη του Μόσιαλου 2 μέρες μετά τη συνέντευξη και φτάνοντας τουλάχιστον σε αριθμό τις 4 ακόμη περιπτώσεις εμβολίων εταιρειών μέχρι τώρα.
  7. Σημασία της θετικότητας αντί του αριθμού κρουσμάτων. Αμεση ανάγκη για ΜΕΘ. Ακόμη ξύνονται.
  8. Υπολογισμός θνησιμότητας και για πρώτη φορά απάντηση στο ερώτημα “πότε μπαίνει lockdown”. 40 χρόνια φούρναρης δεν έχω κάψει ούτε κουλουράκι…

Είναι άσχετοι KAI επικίνδυνοι. Το σχέδιο τους ήταν να δείξουν πως προσπάθησαν και πως δεν γινόταν αλλοιώς. Ετσι κλείνουν τη Θεσσαλονίκη με lockdown και τελειώνουν την οικονομία ενώ προχωράει η Φινλανδοποίηση της χώρας.

Τόσους μήνες μόνο οι φίλοι του Μωυσή βγαίνουν στα ΜΜΕ, που κατά σύμπτωση έχουν σχέσεις με φαρμακευτικές π.χ. Νοvartis – υδροξυχλωροκίνη, Ρεμντεσιβιρ κοκ.

ΜΑΣΚΕΣ. ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ και ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

 

 

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με όσους έχουν άλλες απόψεις για τις μάσκες αλλά κάποτε πρέπει να πάει η συζήτηση στο επόμενο στάδιο, στο οποίο δεν συμπεραλαμβάνεται η επιτροπή του Μωυσή για τον κορώνα. Όσοι συνεχίζουν να μιλούν “επιστημονικά” κατά της μάσκας κάνουν κακό. Άλλο το “δεν θέλω” να φοράω μάσκα, το οποίο το αποδέχομαι, και άλλο το “δέν πρέπει”. Αυτό δεν το ξέρουν και αυτό αφορά εμένα. Δεν αφορά κάποιον γιατρό.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Είναι γνωστό, πως στα ΜΜΕ δέκα τύποι ανεβάζουν τα πρόσωπα που θέλουν σε “ειδικούς” και με αυτά χτίζουν “σκηνικά”. Το είδα στην ΑΟΖ, το είδα στα κοιτάσματα, το είδα στην ΗΜ ρύπανση, το είδα και στον κορωναϊό. Δεν είναι τυχαίο πώς οι περισσότεροι “δημοσιογράφοι” στην Ελλάδα είναι απόφοιτοι λυκείου ή απο επαγγέλματα στα οποία δεν εύρισκαν δουλειά. Το ίδιο θα δείτε και στη Βουλή.

Το σύστημα χρειάζεται φτηνούς εκτελεστές και τους βρίσκει μέσω των ΜΜΕ. Τους κάνει γνωστούς με μπανιστήρια, με καφενεία, με ευαισθησίες, με τηλεπαιγνίδια, με τηλεαγορές, με εκπομπές με συζητήσεις και τσουπ μετά στη Βουλή. Υπάρχει και ένα κόλπο με τα δάνεια πάνω απο 1 εκ. ευρώ που το κάρφωσε ο Πολάκης! Ασε τις offshore και το πόσο στοιχίζει η ανεξαρτοποίηση και το πήδημα απο το ένα κόμμα στο άλλο, τα στημένα, τα fake news κλπ.

FAILED COUNTRY

Με ένα τόσο καλά ελεγχόμενο κύκλωμα δεν πρέπει να απορεί κανείς για το ποιός είναι Πρωθυπουργός και υπουργοί. Υπάρχει διαπλοκή και διαφθορά. Δεν υπάρχουν κόμματα, μην ονειρεύεστε. Θεωρείτε πως κάνει αντιπολίτευση το ΣΥΡΙΖΑ; O Βελόπουλος την Μπακογιάννη ψήφισε για πρόεδρο στην επιτροπή “ανάπτυξης” στη Θράκη, βλέπε ΕΟΖ και ΕΣΠΑ αλλά και Φινλανδοποίηση της Ελλάδας. Μια παρέα είναι όλοι. 


Σε περίπτωση πραγματικής κρίσης, όπως έχουμε τώρα και σε πολλά ζητήματα, η χώρα δεν θα ξέρει και δέν ξέρει τί να κάνει. Μυστικές συναντήσεις με Τούρκους και συνεχείς οι παραχωρήσεις στη Τουρκία απο τον Μητσοτάκη. Η Ελληνική ΑΟΖ έχει χαρισθεί στη Τουρκία πρώτα απο τον πατέρα με τα 6 νμ στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και τώρα απο τον γυιό με τη παραχώρηση της ΑΟΖ δεξιά του 28ου μεσημβρινού στη Τουρκία.

Στο άρθρο βλέπετε μέσα απο τις εμπειρίες μου, πως φτάσαμε εδώ. Απο την αρχή έδειχναν τα πράγματα που θα καταλήξουν. Η λεπτομέρεια πάντα είχε σημασία.

Ολα δείχνουν πλέον πως τα χειρότερα είναι σε εξέλιξη και με την μηδενική λαϊκή αντίδραση, λόγω και της συνεχούς μείωσης των δημοκρατικών ελευθεριών, τα χειρότερα θα αυξάνουν. Η Φινλανδοποίηση έχει γίνει. Δεν είναι κάτι για το μέλλον. Το επόμενο στάδιο είναι το χάσιμο Θράκης και νησιών.

Ο Μητσοτάκης είναι ότι χειρότερο έχει περάσει απο την χώρα. Ευθύνη έχουν και οι υπουργοί και οι βουλευτές του και αυτοί που τον έκαναν αρχηγό στη ΝΔ. Τεράστια η ευθύνη των δημοσιογράφων και της δικαιοσύνης. Ολα μπάχαλο!

 

https://zcode-gr.blogspot.com/2020/11/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .