Δευτέρα, Νοεμβρίου 23

Καταμετρήθηκαν 1.388 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο ΑΚΟΜΗ 84 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ - ΣΤΟΥΣ 549 ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΘ

Η πανδημία Covid-19 εξακολουθεί να πιέζει το σύστημα Υγείας της χώρας μας, με μεγάλους αριθμούς κρουσμάτων, θανάτων εξαιτίας του ιού και ανθρώπων που βρίσκονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ νοσοκομείων να ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση. 

Σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου ανακοίνωσε πως καταμετρήθηκαν 1.388 νέα κρούσματα Covid-19 στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, αριθμός μικρότερος από τα 1.498 που καταγράφηκαν την προηγούμενη ημέρα. 

Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση της καθηγήτριας, 549 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 84 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.

Χθες, Κυριακή 22 Νοεμβρίου, οι διασωληνωμένοι ασθενείς ήταν 540 και οι θάνατοι που ανακοινώθηκαν για την ημέρα αυτή 103. Υπενθυμίζεται πως τα περισσότερα σε αριθμό κρούσματα που έχει καταγράψει ο ΕΟΔΥ σε μία ημέρα ανακοινώθηκαν την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, όταν εντοπίστηκαν 3.316 περιπτώσεις σε ένα 24ωρο. Επίσης, ο προηγούμενος μεγαλύτερος αριθμός θανάτων εξαιτίας του ιού σε ένα 24ωρο καταγράφηκε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, όταν έχασαν τη ζωή τους 108 ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .