Πέμπτη, Νοεμβρίου 12

Σάλος με την δήλωση Γεωργιάδη με τον ιό και τον τουρισμό – ΣΥΡΙΖΑ: «Η χώρα μας πληρώνει σήμερα τις φιέστες του κ. Μητσοτάκη»

αδωνις

«Δεν έκανα σύνδεση του ιού με τον τουρισμό» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μετά το σάλο που προκάλεσε η παραδοχή του στο OPEN ότι η κυβέρνηση έπεσε εντελώς έξω στις εκτιμήσεις της ότι το άνοιγμα του τουρισμού δεν θα έφερνε αύξηση των κρουσμάτων. «Αυτό που σημείωσα, είναι πως ο ιός κινήθηκε με διαφορετικές ταχύτητες» υποστήριξε σε μια προσπάθεια πλήρους ανασκευής.

«Αν συνδεόταν ο ιός με τον τουρισμό θα είχαμε lockdown τον Αύγουστο» συμπλήρωσε στο ίδιο πνεύμα.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης είχε αναφέρει ότι η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για το άνοιγμα του τουρισμού γιατί πίστεψε λανθασμένα ότι οι υψηλές θερμοκρασίας του καλοκαιριού θα εμπόδιζαν τη διάδοση της πανδημίας.

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

«Ο πανικός του κ. Γεωργιάδη που έχει ανασκευάσει μέσα σε πέντε ώρες τρεις φορές την πρωινή παραδοχή του ότι το άνοιγμα του τουρισμού συνδέεται με την έκρηξη της πανδημίας, απλά επιβεβαιώνει πως η αλήθεια που του ξέφυγε μάλλον ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου», αναφέρει σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνεται, «η χώρα μας πληρώνει σήμερα τις φιέστες του κ. Μητσοτάκη για το αλλοπρόσαλλο άνοιγμα του τουρισμού».

«Το επιβεβαιώνει και μόνη της εξάλλου η κυβέρνηση, η οποία τώρα θυμήθηκε να απαιτήσει αρνητικό τεστ για όποιον μπαίνει στη χώρα, ενώ το καλοκαίρι υπό την πίεση των τουριστικών κολοσσών σφύριζε αδιάφορα στο αυτονόητο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει το σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης..makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .