Κυριακή, Νοεμβρίου 8

Ο καιρός σήμερα: Νεφώσεις και τοπικές βροχές


Τοπικές βροχές αναμένονται στα νότια και ανατολικά της χώρας την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020. Χωρίς σημαντική μεταβολή η θερμοκρασία. Βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 19, στη Θεσσαλία από 9 έως 18, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά Ελλάδα από 9 έως 22, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 13 έως 18, στη Δυτική Πελοπόννησο από 14 έως 22, στα νησιά του Ιονίου και του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 20, στις Κυκλάδες από 15 έως 20, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 22 (στη Ρόδο τοπικά έως 24), και στην Κρήτη από 15 έως 21.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Εξαιρείται η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες, ενώ θα σημειωθούν ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Στον Νότιο Ευβοϊκό οι άνεμοι θα φτάνουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .