Δευτέρα, Νοεμβρίου 9

Τα Αμερικανικά ΜΜΕ του Μέρντοχ ή του Ρότσιλντ, έχουν αναλάβει, έναντι πλουσιοπάροχων αμοιβών, τον ρόλο του απόλυτου άρχοντα...

Γιατί δεν έπρεπε με ΤΙΠΟΤΑ να τους κόψουν το ανακάτωμα Εθνών, την Παγκοσμιοποίηση, καταλάβατε τώρα γιατί έχρισαν ως νέο Πρόεδρο τον Μπάιντεν ;;

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Της Ιωάννας Υψηλάντη

Όταν το "Ασσοσέιντεντ Πρες" (ιδιοκτησίας Ρότσιλντ) και λοιπές "δημοκρατικές" παραφυάδες του στα ΜΜΕ,  ανακηρύσσουν Προέδρους, ενώ η καταμέτρηση ψήφων συνεχίζεται, κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!
Κάτι πολύ ανησυχητικό, για το δικαίωμα των πολιτών, να επιλέγουν τον ιδιοκτήτη τους.


Κάτι ύπουλο, που οδηγεί σε υποκινούμενες ταραχές, αν τελικά, αποδειχθεί ψεύδος!

Και τα Αμερικανικά ΜΜΕ του Μέρντοχ ή του Ρότσιλντ, έχουν αναλάβει, έναντι πλουσιοπάροχων αμοιβών, τον ρόλο του απόλυτου άρχοντα, εξουσιάζοντας υποψήφιους Προέδρους, εκλεγμένους Προέδρους και πρωθυπουργούς χωρών, για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των... αφεντικών τους.
Κόβουν, στον αέρα δηλώσεις Προέδρου, επικαλούμενοι ψευδή στοιχεία, όταν οι ίδιοι δεν έχουν τα ίδια ακριβώς στοιχεία, που ζητούν απ΄τον Πρόεδρο! Δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει με τις εκλογές, αλλά είναι ο Πρόεδρος, που ψεύδεται!
Λες και υπάρχει, έστω και ένας πολιτικός απανταχού της γης, που ΔΕΝ ψεύδεται! Μόνο που δεν κόβονται όλοι στον αέρα! Μόνο σε χούντες τέτοια φαινόμενα!

Σχετικά:

* Τα ΜΜΕ, ανακηρύσσουν Προέδρους, ενώ η καταμέτρηση ψήφων συνεχίζεται...

* Εκλογικά συστήματα, κομμένα και ραμμένα στις επιθυμίες των ισχυρών...

* Ο Τραμπ παρουσιάζεται ως μισότρελος και ο Μπάϊντεν, ως "ήρεμη δύναμη"... Όποιος κι αν βγει τελικά, εμείς κι ο κόσμος τα ίδια θα παθαίνει!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/11/blog-post_95.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .