Τρίτη, Νοεμβρίου 10

Κυβέρνηση Μητσοτάκη με ΠΙΣΩΚΙΝΗΣΗ…Τρεις πισωγλέντηδες σε Κυβερνητικά πόστα.

>Δημόσια μαθαίνουμε για τους ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη….Γι αυτο λες να φοβάται ο Μητσοτάκης καθε ΤΡΥΠΑ που μπορεί να περάσει ο Κοροδοιός!!

Ενδιαφέρον εχει το περιεχόμενο  συνέντευξης ενός συμβούλου του πρωθυπουργού σε περιοδικό που ανάμεσα στα άλλα είπε και τα ονόματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση σε πολύ σημαντικά πόστα και είναι πισωγλέντηδες σε καίρια Κυβερνητικά πόστα..που με καμάρι ανακοινώνει το ομοφυλόφιλο μέλος της Κυβέρνησης κ.Πατέλης.

Λοιπόν έχουμε και λέμε ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ 1 ο κ.Αλέξης Πατέλης Ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού κ.Μητσοτάκη.

ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ 2 : Νικόλας Γιατρωμανωλάκης Γενικός γραμματέας στο υπουργείο Πολιτισμού..

ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ 3 : Γρηγόρης Δημητριάδης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Τρεις Πισωγλέντηδες ενας στο Οικονομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού να δινει τον ΡΥΘΜΟ ενας στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ για να μαθαίνουν ολοι την Πρόοδο του Πολιτισμού απο την ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ και ενας στο Υπουργείο Εξωτερικών για να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ …….

Μαζι με τους φορτωμένους Λοιμωξιολόγους και με με τους Πισωγλέντηδες η Χώρα πάει μπροστά ..Αλλωστε εχουμε και τον ΑΝΤΡΑ τον Πολλά ΒΑΡΥ..Το Χαρδαλιά που κατάφερε και έβαλε ολα τα Πρόβατα στο ΜΑΝΤΡΙ…

Κυβέρνηση με ΠΙΣΩΚΙΝΗΣΗ…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  την συνέντευξη.   

 

 https://amazonios.net/kyvernisi-mitsotaki-me-pisokinisi-treis-pisoglentides-se-kyvernitika-posta/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kyvernisi-mitsotaki-me-pisokinisi-treis-pisoglentides-se-kyvernitika-posta

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .