Τρίτη, Νοεμβρίου 3

ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ...

...γιατί....

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

Οι σεισμοί και οι καταποντισμοί του συστήματος HAARP των ΗΠΑ που άλλαξαν τον καιρό της Αν. Μεσογείου σε τροπικό δεν βοηθούν μόνον το σχέδιο των «προφητειών», αλλά και την σύσφιξη των κρατών για … «συναίνεση», «συνεργασία» και «συνεκμετάλλευση» σύμφωνα με τα …γνωστά σχέδια.

Η …

μάσκα είναι ο προθάλαμος του επόμενου Μεγάλου (και τελευταίου) Πολέμου που ετοιμάζουν οι .. του Συστήματος πάνω από 100 χρόνια και το διαφημίζουν σήμερα ως «σωτηρία», οι (δήθεν) προοδευτικοί για να μαντρώσουν το κοπάδι στο μαντρί μέσω των ατιμώρητων πράξεων των πολιτικών τους, που παρασκευάζουν στα (δικά) τους Πανεπιστήμια την πλήρη οικονομική καταστροφή πριν την Μεγάλη Καταστροφή –ο θεσμός των οποίων για την χώρα μας έχει καθιερωθεί με το να αποσκοπεί σε κάθε τί ανθελληνικό που στοχεύει κατά της εξύψωσης του Ανθρώπου και γενικότερα υπέρ του τέλους του Δυτικού Πολιτισμού με την μίξη του ανέφικτου.

– Εμείς δεν είμαστε γιατροί να για να έχουμε άποψη για τον ιό.

– Εμείς, εννοείς τα κορόιδα που (παρ)ακολουθούμε ολημερίς τους κάθε λογής αργυρώνητους «ειδικούς», σαν τους πολιτικούς που δεν ξέρουν που να βάλουν την υπογραφή τους.

Ενώ οι άλλοι που είναι επίσης ιατροί και έχουν την ίδια εκμάθηση ή ακόμη και περισσότερη από δαύτους, και περνάν από Πειθαρχικό εάν μιλήσουν, αφού δεν είναι εντεταλμένοι στο Σύστημα της κοροϊδοΐωσης, κυνηγοί για να μαντρώσουν τους φιλοτομαριστές νόμιμα.

Ή και κινδυνεύουν να χάσουν το δίπλωμα και την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος.

Τότε όντως είμαστε θύματα του κοροδοϊού, αφού αψηφούμε τους χρυσούς κανόνες της Λογικής.

Μιας και η μάσκα είναι να προστατέψει εσένα από τον «άρρωστο», που υποτίθεται έχει και ...τα συμπτώματα, κι όχι τους ασυμπτωματικούς από τα όρια της «επιδημίας», αφού η «πανδημία» δεν συναγωνίζεται πλέον ούτε και τα ετήσια θύματα από τροχαία δυστυχήματα –πόσο μάλλον και οι εκτρώσεις που για τους φιλοτομαριστές δεν αποτελούν ούτε μία ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς την υποτυπώδη ...ζωή που με το ζόρι πλέον διάγουμε στον μικρόκοσμό μας εσώκλειστοι.

Η ζωή μας δεν πρόκειται να είναι όπως την γνωρίσαμε, ούτε η Ελλάς ούτε και οι Έλληνες αγωνιστές ανώνυμοι κι επώνυμοι του 1940 που άφησαν τις δουλειές τους και την ησυχία τους, και πήγαν να πεθάνουν στο Μέτωπο της Ζωής στον αναμεταξύ Πόλεμο των φατριών, που εάν δεν μας μπάσει η μία στο δικό της παχνί, θα μας βάλει η άλλη με τους όρους του «νικητή» στο τέλος.

Το «εμβόλιο» θα εμβολίσει την ήδη μη ατομική ελευθερία του καθενός από εμάς, και υπό τις νέες συνθήκες διαπιστευτηρίων «όρκου» και «πίστης» δίχως θρησκεία και προσευχή, θα μας υποβαθμίσει σε άβουλα όντα μη γήινα, σύμφωνα με τα σενάρια της «καταστροφής» του Μεγάλου Τελευταίου Πολέμου.

Με την απειλή πάντα του ενός προς τον άλλον, ότι το ποίμνιον θα πρέπει να αποκτηθεί από Έναν εξ «αυτών» εξ αδιαιρέτου, όπως το οικόπεδο του γείτονα ή το δικό μας, αφού λόγω «παγκοσμιοποίησης», η ατομικότητα έγινε πουλί για να διέρχεται και ο πλέον πικραμένος από το δικό σου σπίτι, κι όχι από το δικό του…

Ότι η μία φατρία θα πρέπει να λυώσει τους πάγους των Πόλων για τον «Κατακλυσμό» που συνόδευε την εκάστοτε καταστροφή των Πολιτισμών, αφού η άλλη τον παράγει, ή να σβήσει τον ήλιο και να βγουν οι τρισκατάροι, τα «μυαρά και ριπαρά γένη» να κάνουν γλέντι με την σάρκα των ανθρώπων και λοιπά τοιαύτα «σενάρια», που εθίζουν την μνήμη των παιδιών μας να αποδεχτούν την ήττα τους δίχως να πέσει ούτε «ιός» από τον πόλεμο στον ανεικονικό κόσμο του κλουβιού, αντιδρώντας με φόβο για τον αληθινό Πόλεμο που θα τους έσωζε τουλάχιστον από το στόμα του λύκου, που οι Εχθροί τούς υπόσχονται ότι θα πετύχουν για το «καλό όλων».

Όπως εκείνος ο γόνος της οικογενείας Ροκφέλερ πρώην τρόφιμος με πίτσα και κόκα κόλα, που σήμερα το παίζει δισεκατομυριούχος με την μονοπωλιακή πολιτική διεθνώς, και όλοι οι «αρχηγοί» κρατών προσκυνούν την αφεντιά του ως εφευρέτη της αξαφάνισης του ανθρωπίνου πληθυσμού μέσω των δηλητηριασμένων εμβολίων που μοιράζει σε όλη την Γη για το «καλό όλων», αφού η μείωση του πληθυσμού θα κάνει καλό στα «ζώα», μιας κι ο άνθρωπος λόγω της Δαρβινικής θεωρίας είναι το κάκιστο ζώο.

Ναι, σαν το ζώον εκείνο που βγαίνει ουκ ολίγες φορές και κατηγορεί τον άνθρωπο δίχως να ξέρει πώς αυτοί που κάνουν τα εγκλήματα είναι υπό την επήρεια των ...εκλεκτών τους σκέψεων και ...ανίερων πρακτικών στις οποίες οι «λευκοί» (πρέπει να) είναι (τα) πρόβατα προς σφαγή, για να ξεκινήσει το ταμ τι ριρί.

Και τότε δεν κρατάει κανείς τους … σεισμόπληκτους «μετανάστες» από τις σπασμένες βιτρίνες των μαγαζιών των ταλαίπωρων Ελλήνων νησιωτών, που δεν ξέρουν σε ποιανού την κυριαρχία θα ξυπνήσουν την επομένη την νύκτα ή το πρωί.

Κρατείστε, αγαπητοί μου φίλοι και καλές μου φίλες, την απόσταση, φορέστε τις μάσκες σας και αφού κλείσετε τα μάτια, φανταστείτε πώς είναι να πεθαίνεις οικονομικά, πριν πεθάνεις βιολογικά, επειδή μετέπειτα θα πεθάνετε μια για πάντα –ακόμη και οι φιλοτομαριστές που μνημονεύουν τον Ακατονόμαστο στις προσευχές των τις Στοές.

Αφού για να βγεις από εκεί που μπήκες είναι αδιανόητο.

Ο μόνος τρόπος για ν’ αναστηθείς είναι να πεθάνεις κι όχι να βρεις τις κλείδες του Σολομώντος που σου ξεκλειδώνουν την Ψυχή για να γίνεις τροφή αυτών που σου υποσχέθηκαν, πώς …εάν εξαπατήσεις τους συνανθρώπους σου θα ζεις σε βάρος της ίδιας της Ζωής, κι όχι μόνον των Κορόιδων οπαδών του κοροδοϊού.

Ξεχνώντας όλοι πώς εάν είναι να ξεβράσει η Φύση το κουφάρι σου από τούτο τον Λαβύρινθο δεν σε σώζει ούτε η (δική τους) επιστήμη, που την κρατούν για πάρτη τους ως «αθάνατοι».

Αθάνατος, αυτός που δεν πεθαίνει από μόνος του, παρά μόνον όταν κάποιος τον σκοτώσει!

ΠΗΓΗ

https://shmantikanea.blogspot.com/2020/11/blog-post_4.html#more

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .