Σάββατο, Νοεμβρίου 14

Το σατανικό σχέδιο της ΕΛΙΤ για την Παγκόσμια Υποδούλωση – Αυτό που κανείς δεν θέλει να μάθουμε!(ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΙΤ

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;  ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

“Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν” ΛΟΙΠΟΝ “καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς” (Κατά Ιωάννην κεφ.8, στ.32)

Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα από την ταινία του αμερικανού δημοσιογράφου Alex Jones, παραγωγής 2007, με τίτλο: “ENDGAME (Τέλος παιχνιδιού) – Το Σχέδιο για την Παγκόσμια Υποδούλωση”, αλλά και άλλες πηγές.
Το βίντεο αποδίδει μέσα στον υπερσυμπυκνωμένο χρόνο των 15 λεπτών τα βασικά σημεία της αυθεντικής ταινίας του Alex Jones που έχει διάρκεια 2 ώρες και 20 λεπτά.

Το θέμα της ταινίας είναι η μεθόδευση που γίνεται για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ από την παγκόσμια ΕΛΙΤ των Πλουσίων, οι οποίοι αφού κατέκτησαν όλο το χρήμα του κόσμου, έχουν πλέον παθολογική ανάγκη για ΕΞΟΥΣΙΑ. Για την ανάγκη αυτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης ακούμε αρκετά συχνά, ακόμη και από έλληνες πολιτικούς, εδώ και μια δεκαετία και πλέον και φυσικά η ανάγκη αυτή είναι προφανές οτι θα επικαλείται πλέον ακόμη περισσότερο λόγω των “τρεχουσών” καταστάσεων.

makeleio.gr

πηγή: Βίντεο Ορθοδοξίας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .