Τρίτη, Νοεμβρίου 10

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: «Τώρα δε θα μπορείτε να πείτε ότι δεν ξέρετε οικογένεια που έχασε άνθρωπο από κορωνοϊό»

Τον πεθερό της από επιπλοκές κορωνοϊού θρηνεί η Καλλιόπη Ευαγγελίδου η οποία με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους εκείνους που εξακολουθούν να μην πιστεύουν στην ύπαρξη ή την επικινδυνότητα του ιού.

«Την Τετάρτη κηδέψαμε τον πεθερό μου. Έφυγε από επιπλοκές του κορονοϊού μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ένας άνθρωπος 75 ετών, τετράγερος, τον  οποίο αποχαιρετήσαμε σε μια σύντομη πρωτόγνωρη τελετή.

Τα παιδιά του και η γυναίκα του είναι συντετριμμένοι γι’αυτό δεν θα πω τίποτε άλλο. Έχω πάνω από 4.500 φίλους σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πάνω από 4.500 δεν θα μπορείτε πια να πείτε ότι δεν ξέρετε κάποια οικογένεια που έχασε τον άνθρωπο της από τον κορονοϊό. Γνωρίζετε εμένα» έγραψε.

 aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .