Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Μίσος και φανατισμός – «Αποκεφαλίζουν» ομοίωμα του Μακρόν σε σχολείο του Πακιστάν

Νέα εικόνα (1)

Η τρομοκρατία είναι κουλτούρα. Τι θα γίνει όταν αυτά τα παιδιά μεγαλώσουν και κάνουν κάτι τέτοιο όχι μόνο στους αντι-μουσουλμάνους αλλά σε όποιον διαφωνεί μαζί τους;

Εικόνες που σοκάρουν σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο ένας δάσκαλος σε σχολείο του Πακιστάν αποκεφαλίζει ένα ομοίωμα του Γάλλου προέδρου κατά τη διάρκεια της… παράδοσης του μαθήματος.

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα των ακραίων Ισλαμιστών με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν.

Από τη στιγμή που αντιτάχθηκε στα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο τελευταίος μετέτρεψε τη διαμάχη τους σε θρησκευτικό ζήτημα, έχουν αυξηθεί τα φαινόμενα τρομοκρατίας στη Γαλλία ενώ διαρκώς ακραίοι Ισλαμιστές εξαπολύουν απειλές κατά της Δύσης.

Το τελευταίο «επεισόδιο» σε αυτή την υπόθεση, έρχεται από το Πακιστάν. Ένα βίντεο από δημοτικό σχολείο της χώρας έγινε viral τα τελευταία 24ωρα, με την εικόνα να σοκάρει.

Στο βίντεο απεικονίζεται ένας δάσκαλος να μιλά στους μαθητές του και να τους δίνει… μαθήματα, αποκεφαλίζοντας ένα ομοίωμα του Εμανουέλ Μακρόν. Όπως σχολίαζαν αναλυτές στο διαδίκτυο, από τέτοιες ενέργειες και πρακτικές γιγαντώνονται φαινόμενα όπως αυτό του ISIS.

Ο ιστορικός και συγγραφέας Σαμέχ Ασκέρ, έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter «τι θα γίνει όταν αυτά τα παιδιά μεγαλώσουν και κάνουν κάτι τέτοιο όχι μόνο στους αντι-μουσουλμάνους αλλά σε όποιον διαφωνεί μαζί τους; Η τρομοκρατία είναι κουλτούρα. Είναι σκέψη πριν γίνει όπλο»

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.