Τετάρτη, Νοεμβρίου 18

Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου! «Δεν ρισκάρω να δω ξανά το παιδί μου στην εντατική» (ΕΙΚΟΝΑ)

xronopoulou-nena

Η Νένα Χρονοπούλου, έχει μιλήσει ανοικτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιός της Χρήστος και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συγκινήσει με τα όσα ζει μαζί του.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός, θέλοντας να απαντήσει σε φίλους της που την ρωτούν για το γεγονός ότι τα ειδικά σχολεία παραμένουν ανοικτά, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες του Χρήστου από την εντατική και δηλώνει πως «σ’ αυτή την εικόνα του παιδιού μου είμαι δειλή».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:


«Καλημέρα σε όλους τους φίλους, επειδή μέρες τώρα δέχομαι πολλά μηνύματα από φίλους-γονείς παιδιών ΑμεΑ, που με ρωτάνε την άποψή μου για το θέμα των «ειδικών σχολείων» δηλαδή για το εάν είμαι σύμφωνη με το ότι παρέμειναν ανοιχτά, γιατί όντως οι γνώμες διίστανται”…

Διαβάστε περισσότερα στο Patkiout.grhttps://patkiout.gr/showbiz/sygklonizei-i-nena-chronopoyloy-quot-den-riskaro-na-do-xana-to-paidi-moy-stin-entatiki-quot-eikona/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .