Πέμπτη, Νοεμβρίου 5

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: «Οι μισοί ασθενείς πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ λόγω έλλειψης κλινών...»


Oι μισοί θάνατοι από κορονοϊό δεν σημειώνονται στις ΜΕΘ αλλά στις απλές κλίνες Covid-19 των νοσοκομείων, λόγω έλλειψης κλινών εντατικής θεραπείας. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει το έγγραφο ων αρμόδιων κρατικών λειτουργών για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, που έφεραν στο φως τα «ΝΕΑ»...

Όπως προκύπτει το διάστημα 19-25 Οκτωβρίου, οι κυρίως ηλικιωμένοι – άνω των 80 ετών – παρότι η υγεία τους επιδεινώνεται δραματικά από τον ιό, καταλήγουν σε κλίνες απλής νοσηλείας. Ετσι λοιπόν συνάγεται ότι οι συνεχείς αναφορές για «κάλυψη» των κλινών εντατικής θεραπείας λόγω της

επιδημιολογικής
επιβάρυνσης δεν αποτυπώνουν πλήρως τα δεδομένα σε σχέση με τη θνησιμότητα.




Στο 11σέλιδο έγγραφο αναλύονται τα δεδομένα από την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μέχρι πριν από λίγες ημέρες. Ενα τμήμα της εν λόγω αναφοράς σχετίζεται με τους θανάτους που καταγράφηκαν το εν λόγω χρονικό διάστημα: «Απεβίωσαν συνολικά 63 άτομα με διάμεση ηλικία 82 έτη και υπήρξε συγκριτικά αύξηση της τάξης του 1,59% των θανάτων σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά, για να συμπληρωθεί αμέσως μετά ότι «η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν σε ΜΕΘ είναι τα 72 έτη, ενώ η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν εκτός ΜΕΘ είναι τα 84 έτη».

Τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι άτομα μεγάλης ηλικίας άνω των 80 ετών – δεν οδηγούνται στις ΜΕΘ παρότι κινδυνεύουν ιδιαίτερα από τον φονικό ιό και επιλέγεται να νοσηλευτούν στις μονάδες αυξημένης φροντίδας νεότεροι ασθενείς.

Σε άλλη 83σέλιδη έκθεση κρατικών λειτουργών που παρουσιάσθηκε επίσης τις τελευταίες ημέρες, προσδιοριζόταν ότι η κάλυψη στις ΜΕΘ
την περίοδο 25-27 Οκτωβρίου ήταν της τάξης του 48% σε όλη την επικράτεια και 60% σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με περαιτέρω αυξητική τάση τα τελευταία 24ωρα. Και σε αυτό το έγγραφο μνημονεύεται ότι οι ασθενείς που απεβίωσαν εντός των ΜΕΘ από την 1η έως την 27η Οκτωβρίου ήταν 74, όταν οι συνολικοί θάνατοι το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν 202.

Δηλαδή και σε αυτή την περίπτωση παρουσιάζεται αυτή η σημαντική διαφοροποίηση, γεγονός που οδηγεί σε υπόνοιες ότι «αποφεύγεται εισαγωγή στις ΜΕΘ, για να μη δίνεται και η εικόνα ενός επιβαρυμένου συστήματος υγείας, με μεγάλη πληρότητα στις μονάδες αυτές».

Ακόμη, στο ίδιο έγγραφο επισημαίνεται ότι το ποσοστό 52,7% των ατόμων που νοσηλεύονταν στις ΜΕΘ από την 1η έως την 27η Οκτωβρίου ήταν πριν σε απλή κλίνη για Covid-19, ενώ ο μέσος χρόνος που μεσολαβεί για τον θάνατο ενός ασθενούς που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ (ποσοστό διασωλήνωσης 90%, ποσοστό θνησιμότητας 45%) είναι 18 μέρες.


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/blog-post_226.html
  

https://xeirobombidida.blogspot.com/2020/11/blog-post_70.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .