Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, με βίνταο και φωτογραφίες τις τελευταίες ώρες να αποδεικνύουν την εκτενέστατη νοθεία κατά του Ντ.Τραμπ που υπήρξε αποδεδειγμένα σε Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν και συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε Νεβάδα και Πενσιλβάνια.

Βίντεο από δικηγόρο δείχνει στην δημοκρατικά ελεγχόμενο Ντιτρόιτ του Μίσιγακν , βαν να ξεφορτώνει χιλιάδες ψηφοδέλτια σε εκλογικό κέντρο στις 3 τα ξημερώματα. Μάλιστα το καροτσάκι που χρησιμοποιεί για να μεταφέρει τις ψήφους εντοπίστηκε από χρήστη μέσα στο εκλογικό κέντρο. Την ίδια στιγμή φωτογραφίες με΄σα από τα εκλογικά κέντρα δείχνει ανθρώπους χωρίς διακριτικά και με καλυμμένα πρόσωπα να μεταφέρουν βαλίτσες με ψήφους.

Στο Μίσιγκαν προστέθηκαν ξαφνικά 140.000 συνεχόμενοι ψήφοι προχθές στις 5 τα ξημερώματα έναντι 0 του Τραμπ και υποτίθεται ότι ψήφισε το... 90% των κατοίκων του.

Υπενθυμίζουμε πως οι ψήφοι μεταφέρονται στα εκλογικά κέντρα μόνο από το ταχυδρομείο των ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα αυτός ο τύπος βγήκε με νοθεία στις εκλογές και έχει τέτοια θράσος που βγαίνει και λέει νέα μετρά για το "καλό σας" , και οχι μονο αυτο, με νοθεία έβγαλαν την Χ.Α από την βουλή και μετα με γελοίες κατηγορίες τους έκλεισαν φυλακή, και αυτοί όλοι ομαδικά μάζι και οι αναρχο-κομμουνιστές ονομάζονται άνθρωποι τώρα, που θελουν το κάλο σας (!) ομολογουμένως αν δεν ηταν μια χωρα γεμάτη ελληνόφωνους πάσης φύσεως βάρβαρων φύλων(τουλάχιστον οι μισοί Νεοέλληνες έχουν τουρκική και αραβική καταγωγή με "καθαρό ελληνικό DNA" ), δεν θα ηταν όλες οι ιστοσελίδες τους στην πρώτη θέση, γιατί για να διαβάζεις ελληνόφωνους σημαίνει ότι εισαι σαν αυτούς, και συνεπώς ούτε τα μισά θα είχαν κάνει αυτά που έχουν κάνει ήδη, το γεγονός αυτό ότι πολλοι Νεοέλληνες ανήκουν σε αδίστακτες φυλές φαίνεται και αν κάνεις και μια "βόλτα" στο facebook σε ομάδες,και έξω στην κοινωνία αν δεν είσαι λίγο αγριάνθρωπος σαν αυτούς, και υποκριτής σε έχουν φάει λάχανο και δεν έχεις κανένα μέλλον πουθενά .

Και τέλος επίσημη άναρχο-μασονικη σελίδα facebook είχε 50.000 θαυμαστές, που υποστήριζαν την μασονία την αναρχία και τον άναρχο-μασόνο διαχειριστή της συμφωνα με σχετική εικόνα που είχε , και όπως είπες σε μια βλαμμένη νεοελληνίδα που δεν καταλάβει τίποτα οπως πολλοί άλλοι άλλωστε(πρέπει να σπουδάσουν ψυχολόγοι μάλλον για να καταλάβουν ) , δεν πάτησαν like εκεί κατα λάθος ούτε κατα λάθος υποστηρίζουν ελληνόφωνους antifa κτλ, πάτησαν like επειδή και αυτοί έτσι ειναι αδίσταχτοι υποκριτές χωρις ίχνος απο τύψεις και ένοχες, και αλληλοϋποστηρίζονται σας τους γύφτους, οπως και το επίσημο κόμμα τους ο ΣΥΡΙΖΑ -ΚΚΕ υποστηρίζει ολα τα κατακάθια της κοινωνίας που ακομα και όταν κανουν εγκλήματα εχουν βγάλει ευνοϊκούς νομούς να τους αφήνουν, στην Αμερική τουλάχιστον υπάρχει ακόμα η θανατική ποινή ενώ την έχουν καταργήσει ήδη έδω και 50 χρονια από την Ευρώπη οι δημοκράτες συμμορίτες.