Σάββατο, Νοεμβρίου 28

Δημήτρης Σταρόβας: «Ο πατέρας μου εγκατέλειψε τη μητέρα μου όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. Σκοτώθηκε με...»

Δημήτρης Σταρόβας: «Ο πατέρας μου εγκατέλειψε τη μητέρα μου όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. Σκοτώθηκε με...»

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Direct» και συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για τα παιδικά χρόνια του και τον θάνατο τον πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ.

«Ο πατέρας μου είχε αρραβωνιαστεί με τη μητέρα μου και όταν εκείνη έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε. Ήταν φυγόπονος. Μέχρι τα 11-12, που παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας. Αυτό ήταν το πατρικό της μητέρας μου. Και όταν παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα, πήρα το όνομά του. 

 



Ο πατέρας μου σκοτώθηκε με το αυτοκίνητο όταν ήμουν δύο χρόνων.Δεν τον έχω γνωρίσει και δεν έχω δει φωτογραφίες. Η μορφή του δεν υπάρχει πουθενά στο μυαλό μου. Δεν μου έλειψε ο πατέρας γιατί η μάνα μου έπαιζε και τους δύο ρόλους επάξια. Έκανε τρεις δουλειές… Η μάνα μου δε μου είπε ποτέ ψέματα, με αντιμετώπισε από μικρό έτσι, και το ίδιο κάνω και εγώ με την κόρη μου» τόνισε ο Δημήτρης Σταρόβας.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .