Τετάρτη, Νοεμβρίου 11

Γ. Τράγκας: «Διαλύουν την Ελλάδα» για να βγάλουν λεφτά οι πολυεθνικές

tragkas_peripeteia_skylos

Στον πολλαπλασιασμό των περιουσιών των πολυεθνικών  εταιρειών,  που έκαναν βουνά χρημάτων, “Ιμαλάϊα” όπως χαρακτηριστικά είπε, αναφέρθηκε ο Γ.  Τράγκας, χαρακτηρίζοντας ως παγκόσμια μπίζνα τον κορωνοϊό.

Εξαπολύοντας επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο έμπειρος  δημοσιογράφος ανέλυσε το πώς πολυεθνικές όπως η Amazon, το Facebook, το Youtube πολλαπλασίασαν τις αξίες τους, ενώ  οι πολίτες κλείστηκαν στα σπίτια τους.

“Δεν ήταν συνομωσία, δεν ήταν θεωρία συνομωσίας, ήταν χοντρή μπίζνα” ανέλυσε ο Γ. Τράγκας, κάνοντας  λόγο για έναν ιό  με ελάχιστη θνησιμότητα που με την βοήθεια της  τηλεόρασης έσπρωχνε και σπρώχνει ωκεανούς δολαρίων στις τσέπες ορισμένων ανθρώπων. Επιτέθηκε και κατά δημοσιογράφων οι οποίοι όπως είπε “μακέλεψαν” τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων.

Εδώ στην πατρίδα  μας, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ διαλύει  ότι  έχει απομείνει όρθιο από το μνημόνιο, αποτεφρώνει πλήρως  την οικονομία και αυτούς που έχουν κάποιο πουγκί. Τα ισοπεδώνει όλα τα κάνει αποκαΐδια για να μπορέσουν να αγοράσουν οι λαδέμποροι της νέας εποχής με ελάχιστα χρήματα, συμπλήρωσε αναφερόμενος στους επενδυτές που όπως είπε έρχονται πάνω σε ερείπια.

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .