Πέμπτη, Νοεμβρίου 19

Για τους φιλους μου τους γιατρους που παιρνουν θεση για τους αρνητες του Ιου !


Σκεφτομαι ποιητικα μεσα στο μυαλο μου και λεω που εχω χασει την μπαλα στην νοηση μου; Πως να προφυλαχθω εγω σαν ανθρωπος απο εναν ιο που τον εριξαν καποιοι που δεν γνωριζω;

Οταν φορατε την μασκα θεωρειτε οτι προστατευεστε απο τον ιο …αλλα οχι απο αυτους που τον δημιουργησαν !!… Μεχρι να απαντησει η ανθρωποτητα στο ποιοι ειναι αυτοι ; Αν μπορουν να το ξανα κανουν; Αν ειναι σχεδιο να το ξανα κανουν …τοτε το ιδιο δικιο που εχεις εσυ γιατρε να μιλας ασχημα για τους ημιμαθεις εχει και ο ημιμαθης να λεει για σενα ..ασχετα αν χει κανει τον παραπανω λογισμο η οχι !

Σκεφτομαι ..ειμαι σε αυτο το κυμα προφυλαγμενος ..θα ειμαι στο επομενο; .. Μηπως με αυτο που κανω βοηθαω το επομενο κομματι του σχεδιου τους ;…Μηπως ετσι μπαινω σε αδυναμια να αντιμετωπισω τον εχθρο μου …!

Αν υπαρχει εχθρος της ανθρωποτητας με σχεδιο να την γονατισει τοτε η αφηγηση και η αντιπαραθεση σε θεμα αρνησης η μη μπορει να ειναι το πιο επικινδυνο πραγμα…που ταυτοχρονα ειναι απολυτα θεμιτο απο τον εχθρο!.

Σε μια επιθεση δεν υπαρχει μονο ενα μετωπο και σιγουρα δεν υπαρχει μονο ενας τροπος αμυνας …αλλα ξανα σκεφτομαι οτι η περιπτωση οι ιδιοι που δημιουργησαν τον ιο …ειναι πολυ κοντινο να ειναι και ιδιοι που μου δινουν τον τροπο και τους κανονες προστασιας !!…Και αυτο δεν ειναι και το καλυτερο να συμβαινει !!..

Για να μην παθουμε λοιπον ζημια στην λογικη μας πρεπει να αποφασισουμε μια για παντα ..αν ο ιος ειναι δημιουργημενος σε εργαστηριο βιολογικου πολεμου η αν τον εφερε μια νυχτεριδα…εκει ειναι η αρχη και ισως η αντιπαραθεση και οχι στο μασκα η οχι μασκα !….

Οσοι νομιζουν οτι τον εφερε η κακη μας τυχη μεσω μια νυχτεριδας ειναι λογικο να φορανε οχι μια αλλα δυο μασκες …οσοι ομως εχουν την αμφισβητηση για την δημιουργια του ιου … εχουν καθε δικαιωμα και μαλιστα καθηκον να αμυνθουν στις ιδιες εντολες των ιδιων απατεωνων !

Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο ολο αυτο το σκεπτικο για κεφαλι επιστημονα ..μου κανει εντυπωση που δεν ειναι το πρωτο πραγμα στο τραπεζι συζητησεις ..!

Ακομα δεν εχουμε βρει τι κανει και που το παει …αρα δεν γνωριζουμε καν τον προγραματισμο αυτου του βιολογικου οπλου ..και σας παρακαλω επιστημονες μου αφηστε τα δεν γινεται προγραματισμος ακομα και βιολογοι πολεμου να εισαστε …αν ο εχθρος εχει φτασει σε αυτη την τεχνολογια δεν θα σας εστελνε ενημερωτικο ιατρικο φυλαδιο να ενημερωθειτε …!…

Σε εποχη τρομοκρατιας ….καμια αφηγηση περι τρομοκρατικου χτυπηματος ..μιας και η τρομοκρατια δεν χτυπησε κρατος (Εταιρια) αλλα χτυπησε την ανθρωποτητα … ποσο λογικο σας κανει να μην εχει αχοληθει ουτε μια υπηρεσια αντιτρομοκρατιας με το θεμα ιου ;…

Δεν θα επρεπε να υπαρχει μια ταυτοχρονη ερευνα απο ολες τις αντιτρομοκρατικες υπηρεσιες του κοσμου για το πως αυτος ο ιος δημουργηθηκε ;… Εχετε δει καμια..και μην μου δειξετε κανα λιβελιμα απο καμια σελιδα του Σορος σας παρακαλω ..!

Οχι δεν υπαρχει … απλα ολο αποδεχθηκαμε το χτυπημα .. ε δωστε μου επιστημονες μου το δικαιωμα να σκεφτομαι οτι υπαρχει μεγαλη περιπτωση αυτοι που με χτυπησαν να ειναι οι ιδιοι που μου πουλανε προστασια μεσω φοβου , οικονομικης εξαθλιωσης με σκοπο ενα επομενο σκαλοπατι λεβελ στον μελλοντικο πολεμο ..!

Ποσο ευκολο ειναι τωρα μετα απο αυτα που διαβασες να πεις απλα … αυτοι δεν φορανε μασκα και ειναι ανοητοι ..εμεις φοραμε ειμαστε οι εξυπνοι; ..Και οι δυο κουτοι ειμαστε ,…πολυ κουτοι !

Stranger…

 https://katohika.gr/stranger-voice/gia-tous-filous-mou-tous-giatrous-pou-pairnoun-thesi-gia-tous-arnites-tou-iou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .