Όταν μιλάμε για αμφιλεγόμενες τάσεις στα ρούχα η μίνι φούστα ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Εξαιρετική στο να αποκτά πιστούς φίλους ή εχθρούς ο κόσμος έχει πάντα ξεκάθαρη γνώμη για αυτήν. Και όσο απίθανο και αν ακούγεται, αυτή η γνώμη, προς το παρόν, φαίνεται να είναι πολύ ευνοϊκή.

Οι πασαρέλες της επόμενης σεζόν από τον γύρο των επιδείξεων μόδας που ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα, έδειξαν ότι τα μίνι συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους. Εντοπίστηκαν στους Rick Owens, Chloe και Isabel Marant ενώ για αυτό το φθινόπωρο/χειμώνα υπήρχαν σχεδόν σε κάθε look της Miu Miu.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Επιπλέον, επώνυμες και influencers έχουν αρχίσει ήδη να την υποδέχονται στην γκαρνταρόμπα τους και ανάμεσά τους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε πρόσφατα ένα look στο λογαριασμό της στο Instagram το οποίο περιελάμβανε μια μπλούζα με bohemian μοτίβο σε σκούρο μπλε και την αντίστοιχη μίνι φούστα σε λευκό. Η εμφάνισή της συμπληρώθηκε από μια φαρδιά ζώνη στη μέση κι ένα ζευγάρι σουέτ μπότες με ύψος πάνω από το γόνατο.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below