Κυριακή, Νοεμβρίου 22

Ρούλα Κορομηλά: Χαμός με αυτό που έγραψε πριν από λίγο στο Instagram!

koromila_xespasma

Αγανακτισμένη και οργισμένη είναι η Ρούλα Κορομηλά για την περίπτωση της γυναίκα στην Κρήτη που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο του Ηρακλείου μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον άντρα της!

Η παρουσιάστρια που είναι μια γυναίκα με ευαισθησίες ξέσπασε στο instagram για το απεχθές περιστατικό γράφοντας:

“Μια ακόμα γυναίκα βρίσκεται σε νοσοκομείο διασωληνωμένη φέροντας σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον « νταή» σύζυγο της ! 2021 σε λιγο. Γυναίκες και παιδιά κακοποιούνται από τους « άντρες» του σπιτιού που θεωρούν νόμιμο δικαίωμα ν απλώνουν χέρι. Κυκλοφορούν ανάμεσα μας αυτοί οι « ισχυροί» άρρωστοι τύποι! Βρίσκονται ανάμεσα μας οι γυναίκες που υφίστανται σωματική βία και αξίζει τον κόπο να τις ενθαρρύνουμε να βγουν από τον φόβο και το σκοτάδι της απομόνωσης!

Κάθε γυναίκα πρεπει να αισθάνεται ισχυρή! Κάθε γυναίκα δεν πρέπει να επιτρέπει σε κανένα να την τρομοκρατεί, εκβιάζει, κακοποιεί με οποίο τρόπο. Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ζει στο φως, στο όνειρο, στην ηρεμία, στον σεβασμό, στην ευτυχία και στην ελευθερία! Καμία γυναίκα που υφίσταται κακοποίηση δεν πρέπει να αισθάνεται μόνη και ανυπεράσπιστη! Καμία γυναίκα νομίζω δεν πρέπει να υπομένει και να τρέμει τους « νταήδες» επειδή μπορεί να αισθάνεται αδύναμη και εξαρτώμενη από αυτούς…

Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στην αγάπη, την τρυφερότητα, την εμπιστοσύνη , την ευτυχία. Κάθε « νταής» οφείλει ν απομονωθεί! Κάθε « νταής» , θεωρώ, πως χρίζει βοήθειας ειδικών. Με αγάπη πάντα και απέραντο σεβασμό σε όλους κ ειδικά στις γυναίκες που βιώνουν φρικτές συμπεριφορές και καταστάσεις τοποθετούμαι . Όχι ως ειδικός! Όχι ως ξερόλας! Όχι ως δημόσιο πρόσωπο!!! Απλά ! Ως άνθρωπος με ενσυναισθηση ,ενδιαφέρον και αγάπη προς όλους Γυναίκες και παιδιά που κάποιοι « νταήδες» σας ρίχνουν βίαια και απάνθρωπα στο σκοτάδι των φαντασμάτων τους, μιλήστε και φροντίστε να φύγετε μακριά”.makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .