Παρασκευή, Νοεμβρίου 27

Lady Gaga και Brad Pitt μαζί σε ταινία

Lady Gaga και Brad Pitt μαζί σε ταινία

Εν μέσω συζητήσεων για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Brad Pitt στην ταινία «Bullet Train» βρίσκεται η Lady Gaga.

Το θρίλερ δράσης σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς αφηγείται την ιστορία πέντε δολοφόνων που, ενώ βρίσκονται σε ένα υψηλών ταχυτήτων τρένο στο Τόκιο, ανακαλύπτουν πως οι αποστολές τους έχουν κάτι κοινό. Η ταινία βασίζεται στο «Maria Beetle», ένα ιαπωνικό μυθιστόρημα του Κόταρο Ισάκα, και το σενάριο για τη μεγάλη οθόνη έγραψε ο Zak Olkewicz.

Αν και η 34χρονη τραγουδίστρια δεν έχει υπογράψει ακόμη επισήμως, έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως ο Pitt θα υποδυθεί τον ρόλο του Ladybug στην ταινία της Sony Pictures, ενώ η Τζόι Κινγκ θα κάνει την Prince και ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον τον Tangerine.

Στην ταινία θα συμμετάσχει επίσης ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Μάικλ Σάνον...

Στην ταινία θα συμμετέχει επίσης ο δυο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Μάικλ Σάνον.

Η τελευταία μεγάλη ταινία της Lady Gaga ήταν το «A Star Is Born», που της χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου το 2019. Ο τελευταίος ρόλος του Μπραντ Πιτ ήταν στα «Ad Astra» και «Once Upon a Time... in Hollywood», με το τελευταίο να του χαρίζει το 2020 το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .