Δευτέρα, Νοεμβρίου 9

Η εμφάνιση της βασίλισσας Letizia με combat boots που θα λατρέψετε!

Η εμφάνιση της βασίλισσας Letizia με combat boots που θα λατρέψετε!

Όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή του Matrix 4 τα combat μποτάκια πλημμύρησαν τα catwalks όλων των μεγάλων οίκων. Τα άλλοτε biker boots για αυτή τη σεζόν γίνονται πιο ογκώδη και εκκεντρικά, αποκτούν chunky σόλα και μέτριο τακούνι. Έτοιμα να συνθέσουν rocking looks που θα κλέψουν τις

εντυπώσεις.

Τα fashion girls στις μεγαλύτερες λεωφόρους της μόδας φορούν ήδη αυτά τα μποτάκια με φορέματα και θηλυκά κομμάτια, ενώ η Gigi Hadid και η Stella Maxwell τα επιλέγουν και για τις casual εμφανίσεις τους.

Τι συμβαίνει όμως όταν τα φοράει και μια γαλαζοαίματη;

Ο λόγος για τη βασίλισσα Letizia, η οποία εντοπίστηκε στη Μαδρίτη, με μια εμφάνιση, πολύ διαφορετική από εκείνες που μας έχει συνηθίσει. Φορούσε ένα μονοκόμματο παλτό με μήκος λίγο κάτω από το γόνατο σε κλασικό μαύρο. Από μέσα φορούσε ένα απλό πουλόβερ σε συνδυασμό με ένα κλασικό καρό παντελόνι.

Ολοκλήρωσε το look της με μια δερμάτινη τσάντα - φάκελο και ένα ζευγάρι μαύρες combat boots, ένα στυλ εξαιρετικά δημοφιλές για τη σεζόν.

  govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .