Τρίτη, Νοεμβρίου 3

LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ!! ΜΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, “ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ” ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ. ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

vienni-dolofonia

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο κέντρο της Βιέννης για τη σύλληψη δράστη που φέρεται να ευθύνεται για την επίθεση με πυρά στη συναγωγή της αυστριακής πρωτεύουσας.
 H επίθεση φέρεται να πραγματοποιήθηκε κοντά στη συναγωγή της Βιέννης πριν από λίγο, με τις πρώτες πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες. Κάποιες πηγές κάνουν λόγο για πυροβολισμούς, άλλες μιλούν για επίθεση αυτοκτονίας. 

Η αστυνομία της αυστριακής πρωτεύουσας επιβεβαίωσε μέσω Twitter τη μεγάλη επιχείρηση που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης, μετά τους πυροβολισμούς, καλώντας τους πολίτες να μείνουν μακριά από δημόσιους χώρους και μέσα μαζικής μεταφοράς και να μην καταγράφουν ή μοιράζονται φωτογραφικό υλικό ή βίντεο της επιχείρησης.
Βίντεο που κυκλοφορούν στο Twitter δείχνουν την αστυνομική επιχείρηση ενώ ακούγεται καταιγισμός πυρών.
Όπως μεταδίδει η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστρίας, Kronen Zeitung, επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας με το δράστη να πυροδοτεί τα εκρηκτικά που έφερε πάνω του. Σύμφωνα αυστριακά μέσα, συνεργός ή συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν, ανοίγοντας πυρ.  Συγχεχυμένες είναι και οι πληροφορίες για τα θύματα της επίθεσης. Το αυστριακό τηλεοπτικό δίκτυο OE24 μιλά για επτά νεκρούς.  Η Krone -που ήταν και η πρώτη που μετέδωσε την είδηση- κάνει λόγο για έναν αστυνομικό σοβαρά τραυματισμένο και πολλούς άλλους τραυματίες.

Ενώ ο Φλόριαν Κλενκ, αρχισυντάκτης του περιοδικού “Falter”, επικαλούμενος το υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας υποστηρίζει πως υπάρχει ένας νεκρός και πολλοί τραυματίτες.

«Τρομοκρατικό χτύπημα στη συναγωγή της Βιέννης. Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες» μετέφερε ο ίδιος μέσω Twitter.

Σύμφωνα με την Krone, η εσωτερική υπηρεσία ασφαλείας της κοινότητας Ισραηλινών στην Αυστρία, έχει δώσει εντολή σε όλους τους Εβραίους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα ή τα σπίτια τους.

Δείτε βίντεο με τον δράστη- μουλά του Τζιχάντ, να πυροβολεί πολίτη και μετά να ξαναγυρνά και να τον αποτελειώνει, αν και ο πολίτης διακρίνεται την ώρα που τον βοηθπούν αστυνομικοί να κινείται ακόμα.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9c%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%91%ce%a3-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%95%ce%a1%ce%9d%ce%a4%ce%9f%ce%93%ce%91%ce%9d-%ce%96%ce%a9%ce%a3%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%9c%ce%95-%ce%95%ce%9a%ce%a1%ce%97%ce%9a/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .