Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

LOCKDOWN στα πάντα! Μειώνουν χειρουργεία ΚΑΙ σε ιδιωτικές κλινικές! Κλείνουν πτέρυγες, vid

 Γιατροί σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ, σε αναστολή κινδυνεύουν να τεθούν νοσηλευτές... Όλα αυτά λόγω... κορωνοϊού

Μετά την μείωση στα χειρουργεία στο ΕΣΥ που πλέον κουρεύτηκαν κατά 80% με αιτιολόγηση να μην υπάρχει… διασπορά του ιού, στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και ο ιδιωτικός τομέας!!!

Ήδη οι περισσότεροι μεγάλοι όμιλοι με ιδιωτικές κλινικές, έχουν ενημερώσει εγγράφως το ιατρικό προσωπικό τους ώστε να μειώσει τον αριθμό των χειρουργικών επεμβάσεων

και να εστιάσει μόνο στα επείγοντα περιστατικά!!!


Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του el.gr, στις ιδιωτικές κλινικές θα ισχύσει η αναβολή μη επειγόντων χειρουργείων και γενικότερα θα επιτρέπονται μόνο χημειοθεραπείες, βαριές λοιμώξεις και πολυτραυματίες. Ήδη ιδιωτικές κλινικές έχουν κλείσει τις χειρουργικές πτέρυγες. Όλες έχουν λάβει την ίδια γραμμή! Δεν αποκλείεται μάλιστα να τεθούν σε αναστολή νοσηλευτές.


Υπενθυμίζεται ότι στα δημόσια Νοσοκομεία τα τακτικά χειρουργεία μειώθηκαν κατά 80%.


«Η προσωρινή μείωση λειτουργιών των νοσοκομείων για την αντιμετώπιση της COVID-19, είναι τακτική που ακολουθείται από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες – επισημαίνεται δε ότι υπάρχουν χώρες οι οποίες δεν έχουν επιστρέψει σε κανονική λειτουργία νοσοκομείων από την Άνοιξη.


Συγκεκριμένα, η προσωρινή μείωση των προγραμματισμένων τακτικών χειρουργείων, εφαρμόζεται αυτή την στιγμή σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ως μέτρο αύξησης της ανθεκτικότητας του συστήματος» έχει αναφέρει το υπουργείο Υγείας.


Γιατροί διαμαρτύρονται:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.