Δευτέρα, Νοεμβρίου 23

«Καμπανάκι» για τα «αλόγιστα» lockdown κτύπησε ο Β.Πούτιν: «Θα πεινάσουν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο»

«Δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο θα βρεθούν κάτω από το όριο της φτώχειας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ το παγκόσμιο ΑΕΠ μπορεί να μειωθεί κατά 4,4%», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας στην σύνοδο κορυφής των χωρών της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού, κρούωντας έτσι το καμπανάκι στις κυβερνήσεις που αλόγιστα αποφασίσουν «lockdown σα να μην υπάρχει αύριο»

«Ανησυχητικές τάσεις παρατηρούνται στην οικονομία και τον κοινωνικό τομέα. Εξαιτίας της μείωσης της παραγωγής και της οικονομικής αναταραχής κάτω από το όριο της φτώχειας κινδυνεύουν να βρεθούν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.


«Δεν πρέπει να λαμβάνονται μη αναγακία μέτρα χωρίς να υπολογίζεται ο οικονομικός αντίκτυπός τους» συμπλήρωσε.


Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι η Ρωσία έχει ήδη συσσωρεύσει μια αξιοσημείωτη επιστημονική και κλινική εμπειρία στον τομέα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ενώ αναφερόμενος στα ρωσικά εμβόλια Sputnik-V και EpiVacKorona, τόνισε ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, όπως και ότι ολοκληρώνονται οι δοκιμές του τρίτου ρωσικού εμβολίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .