ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ! “ΗΔΗ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ” – ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ – META ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ….

Kamala Harris 02

«Θα περιμένουμε την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως τις αποφάσεις των Δικαστικών Αρχών, τις ανακαταμετρήσεις ψήφων που θα γίνουν σε πολλές πολιτείες και μετά θα πανηγυρίσουμε την νίκη του Προέδρου Τράμπ»

Τι αναφέρει το Ελληνικό Παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ για την ανακήρυξη του Τζο Μπάιντεν ως νικητή των αμερικανικών εκλογών, δίνοντας λεπτομέρειες για τη διαδικασία και προμηνύοντας ότι θα υπάρξουν σφοδρότερες αντιδράσεις από την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ.

Αναλυτικά:

«Νικητής των εκλογών ανακηρύσσεται ΜΟΝΟΝ από το εκλεκτορικό σώμα που συγκαλείται ΜΕΤΑ από την 14η Δεκεμβρίου, μετά τις εκλογές, ΑΦΟΥ έχει επικυρωθεί το αποτέλεσμά τους από τις αρμόδιες Πολιτειακές Αρχές, δηλαδή τις Βουλές των Αντιπροσώπων εκάστης πολιτείας, κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί όσο ακόμα συνεχίζεται η καταμέτρηση.

Εν όψει της απίστευτης νοθείας που αλλοίωσε την βούληση του Αμερικανικού Λαού και της μη καταγραφής εκατοντάδων χιλιάδων ψήφων για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, αλλά και της παράνομης προσμέτρησης ψήφων νεκρών, ανήλικων, μεταναστών, διπλοψηφίες, “λαθών” λογισμικού, όπως αυτές των 120.000 και 133.886 ψήφων υπέρ Μπάιντεν στις Πολιτείες Ουισκόνσιν και Μίσιγκαν κτλ, θα περιμένουμε την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως τις αποφάσεις των Δικαστικών Αρχών, τις ανακαταμετρήσεις ψήφων που θα γίνουν σε πολλές πολιτείες και μετά θα πανηγυρίσουμε την νίκη του Προέδρου Τράμπ, ενάντια σε ένα απόλυτα διεφθαρμένο σύστημα το οποίο στηρίζεται στην σαπίλα των Μαζικών Μέσων Εξαπάτησης.

Η μάχη αυτή θα κερδηθεί, όπως κερδήθηκε το 2000 όταν αποκαλύφθηκε η νοθεία του AlGore και εξελέγη πρόεδρος ο Bush.

Μήν μασάτε από τα ψέμματα των αναρχοάπλυτων και των πουλημένων δημοσιογράφων

Η Δημοκρατία θα νικήσει ! Ο Αμερικανικός Λαός θα νικήσει !

Υστερόγραφο για μάς τους Έλληνες : ήδη ο Μπάιντεν άρχισε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας……. τώρα πια δεν χρειάζεται τις ψήφους των Ομογενών μας….»

META ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ,
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΥΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ
Δείτε εδώ
Πανηγυρίζουν οι φιλότουρκοι του ΝΑΤΟ & του Βερολίνου για την εκλογή Τ.Μπάιντεν και βρίζουν Ντ.Τραμπ!

Πανηγυρίζουν το ΝΑΤΟ & το Βερολίνο τα οποία έχουν γνωστό φιλότουρκο προσανατολισμό για την ανακοίνωση της εκλογής του Τζο Μπάιντεν από τα ΜΜΕ και μάλιστα επιτίθενται στον Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα ο φιλότουρκος Γενς Στόλτεμπεργκ δήλωσε : «Ένα ισχυρό NATO είναι καλό τόσο για τη Βόρεια Αμερική όσο και για την Ευρώπη», τόνισε, προσθέτοντας: «Συγχαίρω τον Τζο Μπάιντεν για την εκλογή του ως επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ & την Κάμαλα Χάρις ως Αντιπρόεδρο.

Γνωρίζω τον Τζο Μπάιντεν ως ισχυρό υποστηρικτή της Συμμαχίας μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί του. Ένα ισχυρό NATO είναι καλό τόσο για τη Βόρεια Αμερική όσο και για την Ευρώπη»

«Ανακούφιση» για την εκλογική νίκη του Τζο Μπάιντεν εξέφρασε ο φιλότουρκος αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, σε μια μάλλον απροσδόκητη αντίδραση.

«Η Αμερική ψήφισε, ο κόσμος αναστενάζει με ανακούφιση (…) Αυτή η εκλογή αποτελεί ισχυρό παράδειγμα για την δύναμη της δημοκρατίας», σημειώνει ο κ. Σολτς σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του περιοδικού Der Spiegel, με αφορμή τη νίκη του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις.

Όπως τόνισε, η ικανοποίησή του οφείλεται στο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «περιφρόνησε της αρχές της δημοκρατικής συνύπαρξης, βλάπτοντας τους πυλώνες της διεθνούς τάξης». Μάλιστα σημείωσε ότι οι ΗΠΑ είναι και θα παραμείνουν ο πιο κοντινός εταίρος και σύμμαχος της Ευρώπης στον κόσμο.

Αν σε αυτά προσθέσουμε τις δηλώσεις του Τζέφρι Πάιατ, αντιλαμβανόμαστε πως το ενδεχόμενο της «τιμωρίας» της Τουρκίας από τον Τζο Μπάιντεν απομακρύνεται σημαντικά, μάλλον το αντίθετο…

 

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.