Τετάρτη, Νοεμβρίου 4

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει νοθευμένο μέλι (Photos)


Tην άμεση ανάκληση / απόσυρση συγκεκριμένης παρτίδας μελιού απαίτησε ο ΕΦΕΤ, καθώς μετά από τους σχετικούς ελέγχους κρίθηκε ως ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ προϊόν, καλώντας τους καταναλωτές που το έχουν ήδη προμηθευτεί, να μην το καταναλώσουν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 100% Μέλι ανθέων σε stick - συσκευασία των 800 γραμμαρίων (100 τεμάχια των 8 γραμμαρίων έκαστο) με την εμπορική ονομασία «Royal honey» σε χάρτινη κλειστή συσκευασία 800 γρ, με αριθμό παρτίδας L06022020 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 06/01/2022, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε. με στοιχεία εγκατάστασης BG 16.18085 για την COFFEELAND ΜΟΝ. ΕΠΕ, 1Ο χλμ Παλαιάς Συμμαχικής οδού, Τ.Κ. 57000, Θεσσαλονίκη. Το προϊόν διακινήθηκε από την επιχείρηση ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ A.E., Υποκατάστημα Χονδρικής Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας.

Διαβάστε την συνέχεια στο topontiki

 http://teleytaiaexodos.blogspot.com/2020/11/photos_4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .