Τρίτη, Νοεμβρίου 10

Ανοιχτά παρΑνοιχτά παραμένουν τα καταστήματα WIND. Ποιες υπηρεσίες θα εκτελούν


Ανοιχτά παραμένουν τα καταστήματα WIND. Ποιες υπηρεσίες θα εκτελούν

Ανοιχτά παραμένουν από  9/11 όλα τα καταστήματα της WIND πανελλαδικά (πλην των καταστημάτων εντός εμπορικών κέντρων), για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της επικοινωνίας.

Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από τις 9.00 έως τις 15.00, και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-14:30 & 17:00-20:00, τηρώντας αυξημένα μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες.

Οι βασικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που εξυπηρετούν είναι: Αποπληρωμή λογαριασμών, ανανέωση χρόνου ομιλίας για το καρτοκινητό, επισκευή και αντικατάσταση συσκευών.

Για να επισκεφθεί κάποιος ένα κατάστημα WIND χρειάζεται να στείλει SMS στο 13033 με το παρακάτω κείμενο: 2 Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση.

Το SMS στο 13033 είναι χωρίς χρέωση.

Επιπλέον η WIND συστήνει σε όλους τους καταναλωτές να παραμείνουν σπίτι και να εξυπηρετούνται από εκεί μέσω του site wind.gr, των εφαρμογών myWIND, myF2G, myQ και του τηλεφωνικού κέντρου στο 13800 (για ιδιώτες) και 1277 (για επιχειρήσεις).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .