Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δύο παιδιά 12 και 14 ετών δολοφόνησαν 86χρονο

Γιατί δε λέτε ότι ήταν γύφτοι; Γιατί τους καλύπτετε;; Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δύο παιδιά 12 και 14 ετών δολοφόνησαν 86χρονο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι πίσω από την δολοφονία ενός 86χρονου στη Θεσσαλονίκη κρύβονται δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 12 και 14 ετών. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι ανήλικοι δράστες εισέβαλλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για ληστέψουν τον ηλικιωμένο, την ίδια ώρα που η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι ανήλικοι ομολόγησαν περιγράφοντας τον τρόπο που εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και πώς άρχισαν να τον χτυπούν βίαια.

Η φρίκη συνεχίστηκε για τους αστυνομικούς όταν ανακάλυψαν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και η γιαγιά και ο παππούς των ανηλίκων, που ήταν ακροβολισμένοι κοντά στο σπίτι για να παρακολουθούν μήπως εμφανιστεί ξαφνικά κάποιο περιπολικό.

Ο 12χρονος και ο 14χρονος φεύγοντας άρπαξαν περίπου 200 ευρώ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .