Κυριακή, Δεκεμβρίου 13

ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΔΥΟ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ 18 ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ “ΣΑΓΟΝΙΑ” ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Ο ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ “ΣΑΤΑΝΑΣ” – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ “ΚΑΡΦΩΣΕ”, ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

kapes1

Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις, η παροιμιώδης φράση δεν αφορά μόνο την εκδίκηση, εμπεριέχει και ένα είδος τιμωρίας για την προδοσία … Στη συγκεκριμένη περίπτωση με την εκτέλεση του 56χρονου διαβόητου κακοποιού στα Βριλήσσια η παραδειγματική του τιμωρία έγινε κατ’ εντολήν προσώπου της νύχτας που δεν πρόδωσε αλλά προδόθηκε. Μια πάγια τακτική πισώπλατων χτυπημάτων που είχε καθιερώσει επιβιώνοντας 2,5 δεκαετίες ο μοναδικός στο είδος του Δημήτρης Καπετανάκης-Καπές, εξασφαλίζοντας ωστόσο μια παρατεταμένη ασυλία κυρίως από το περιβόητο και αμόλυντο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Βρώμικοι αξιωματικοί του έβγαζαν «Visa» για να σκοτώνει

Πάντα ο «σαγόνιας» ή «σατανάς» όπως υποτιμητικά ήταν τα παρατσούκλια του, όταν βρισκόταν αντιμέτωπος με τους φυσικούς του δικαστές, ως άσο στο μανίκι του, είχε κρυμμένο και έβγαζε –κάθε, μα κάθε φορά- και ένα συγχωροχάρτι του ΥΔΕΖΙ, καθώς ο ίδιος αν και αρχικακοποιός «αποτέλεσε για την υπηρεσία μας, ο ουσιώδης πληροφοριοδότης για την τάδε εξιχνίαση της υπόθεσης …». Βέβαια το περίεργο είναι πως ο Καπές κάρφωνε συνήθως άτομα που βαρύνονταν για σοβαρές ανθρωποκτονίες και αυτό του έδινε όμως «Visa» για να συντάσσει δικά του συμβόλαια θανάτου και φυσικά ατιμωρητί …

Σωματέμπορας με προστασία …

Ο Καπές, έβγαζε πλέον τόσα χρήματα από τις  συνοδούς πολυτελείας που διακινούσε μέσω ηλεκτρονικών αγγελιών αλλά και εφημερίδων, που είχε περάσει σ’ άλλο επίπεδο. Διείσδυση σε πολιτικά γραφεία, προεκλογικές ενισχύσεις και ισχυρές πολιτικές πλάτες. Το μεγάλο του ατού όμως παρέμεναν οι … αδιάφθορες διωκτικές αρχές. Είχε σύντομα περάσματα από τις φυλακές και ασφαλώς «χαλαρές» [κατα]δικαστικές αποφάσεις, ενώ είχε στήσει και μεγάλη στοιχηματική εταιρεία αφού η νύχτα και τα μπραβιλίκια λόγω της οικονομικής κρίσης «ψόφησαν» …

Το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του ποινικολόγου Παύλου Σαράκη

Η τελευταία μεγάλη και κραυγαλέα αθωωτική απόφαση που πέτυχε, ήταν αυτής της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του ποινικολόγου Παύλου Σαράκη και ενώ ο Αλβανός φυσικός αυτουργός καταδικάστηκε ως ο εκτελεστής που πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο του γνωστού δικηγόρου που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ολοσχερώς την όρασή του απ’ το ένα μάτι. Αν και ο ποινικολόγος τον κατονόμασε ως τον ηθικό αυτουργό ο Καπές, έφυγε αθώος απ’ το δικαστήριο. Και για την ακρίβεια δεν ήρθε καν στη δίκη αλλά εμφανίστηκε μόνο ο πληρεξούσιος δικηγόρος του. Τόσο σίγουρος ήταν ότι θα αθωωθεί για μια τόσο σοβαρή υπόθεση που αν μη τι άλλο ο κατηγορούμενος επιβάλλεται από σεβασμό και μόνο στους δικαστές να παρίσταται στη διαδικασία, για να μη πέσει προκαταβολικά στη γνωστή «δυσμένεια» τους …

kapes2

Του τράβηξαν το χαλί

Πως φθάσαμε όμως και στην δική του φυσική εξόντωση, για έναν σωματέμπορο που κυκλοφορούσε με θωρακισμένο όχημα, «φρουρά» και «προστασία» με πηλήκιο;

Μες’ στο κατακαλόκαιρο συνέβη μια εγκληματική ενέργεια που του παρήγγειλαν τα πολιτικά του αφεντικά, η «δουλειά» όμως βρώμισε στην πορεία και ο «χρήσιμος» παραγγελιοδόχος έπρεπε επιτέλους να εξοντωθεί μπας και εκτονωθεί πάνω του όλος ο κακός αντίκτυπος από εκείνη την ενέργεια … Έτσι οι εχθροί του στην αμαρτωλή και «σύνθετη νύχτα», βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να τον ξεκάνουν. Ο προστάτης Καπές, είχε κι αυτός προστάτες με στολή ή κοστούμι, που όμως του τράβηξαν το χαλί και τον άφησαν ανυποψίαστο και έκθετο στα πυρά των αντιπάλων του.

… Δείχνουν τον «Θαμνάκια» ως ορκισμένο εχθρό του

Τώρα οι ίδιες βρώμικες πηγές «δείχνουν» ότι την  εκτέλεση στην οδό Υμηττού κάτω απ’ το σπίτι του στα Βριλήσσια, την οργάνωσε ικανός επιχειρηματίας .  Ο τελευταίος στο τέλος του περασμένου Ιούλη γλύτωσε απ’ του Χάρου τα δόντια όταν βράδυ έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης.

Αυτή όμως δεν ήταν η υπόθεση που «βρώμισε», ούτε αυτή που του παρήγγειλαν τα πολιτικά αφεντικά του …

Πάντως ο επιχειρηματίας σώθηκε γιατί αντελήφθη γρήγορα τους δύο εκτελεστές που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας πυροβόλησε εναντίον τουλάχιστον 15 φορές με πυροβόλο όπλο των 9ΜΜ.

kapes-3

Πήρε μυρωδιά τους εκτελεστές

Η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του θύματος, εντάχθηκε στην θανατηφόρα “ανακατάταξη”, που εξελισσόταν στον χώρο της νύχτας, την τελευταία 2ετία με τις δολοφονίες του Βασίλη Στεφανάκου, του παλιού ΕΚΑΜιτη Σπύρου Παπαχρήστου και του «ταμία» των λεκιασμένων «μπάτσων» Γιώργου Μάλαμα. Ο 50χρονος, στις 21:15 το βράδυ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στη Λ. Ευελπίδων στη Βούλα, όπου φέρεται να συνομιλούσε με άτομο του περιβάλλοντός του. Κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του, ένα τζιπ BMW X5, το οποίο φέρεται να είναι θωρακισμένο. Κατάλαβε τους δύο μαυροντυμένους επιβάτες μοτοσυκλέτας και έτρεξε προς το αυτοκίνητο. Πριν μπει στο εσωτερικό του είχε δεχθεί δύο βολίδες στην κοιλιακή χώρα, ενώ οι υπόλοιπες δεν διαπέρασαν την πόρτα του οχήματος. Με την βοήθεια άλλου ατόμου μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας και στη συνέχεια στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από τα Βριλήσσια στο… Μέγαρο Μαξίμου! 

Ο Δημήτρης  Καπές – Καπετανάκης ήταν κυρίαρχος της νύχτας και του οργανωμένου εγκλήματος για τρεις δεκαετίες. Φίλοι και εχθροί του είχαν βγάλει κι άλλο παρατσούκλι «ο σατανάς», ενδεικτικός του χαρακτήρα του,  δόλιος και ύπουλος. Είχε το φυσικό χάρισμα να αποπλανεί τη σκέψη του συνομιλητή του, να τον στρατολογεί και να του υποβάλλει συλλογισμούς και να τον μετατρέπει σε υποχείριό του για τα προσωπικά του σκοτεινά σχέδια. Και όταν εκείνος εκτελούσε τα υποχθόνια σχέδια του «σατανά», ο τελευταίος φρόντιζε ως ανταμοιβή να τον στείλει στην… κόλαση για να μην υπάρχουν «μάρτυρες»! Και να σβήνει τα ίχνη του, ώστε να διαρρέει… ιστορίες για αγρίους που βόλευαν να αποπροσανατόλιζαν τις Αρχές αλλά και τους άλλους αρχηγούς των διαφόρων φυλών του εγκλήματος.

Μόνο πηλήκιο δεν του είχαν φορέσει …

Ο Δημήτρης  Καπές – Καπετανάκης ήταν εραστής του χρήματος. Και ιδιαίτερα του μαύρου. Εκείνου που προέρχεται από συμβόλαια θανάτου, εκβιασμούς, πορνείας, ναρκωτικών αλλά και του στοιχήματος. Κι ειδικευόταν στο «ξέπλυμα», έτσι το μαύρο χρήμα, γινόταν χρυσός. Και ο χρυσός όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση «μας φέρνει πιο κοντά». Είχε στη δούλεψή του αρκετούς επίορκους αστυνομικούς. Χαμηλόβαθμους και υψηλόβαθμους. Ο «χρυσός του χρήματος» τους ένωνε με δεσμά αλληλεγγύης και ανταλλαγής πληροφοριών. Έτσι ο Καπές – Καπετανάκης είχε κερδίσει επάξια και το προσωνύμιο «ο ρουφιάνος».  Δεν είναι λίγοι εκείνοι που οδηγήθηκαν στα πραγματικά κάτεργα των φυλακών από τις πληροφορίες του. Και χάριν αυτών των πληροφοριών λάμβανε ασυλία από την ελληνική Δικαιοσύνη. Κάθε φορά που συνέβαινε το μοιραίο να βρεθεί ενώπιον της, εκείνη τον απάλλασε! Γιατί είχε το καλύτερο υπερασπιστικό χαρτί: το ρουφιανόχαρτο της αστυνομίας.

kapetanakis

Οι δεσμοί του με την Ηρώδου Αττικού

Τελευταία είχε αναδειχθεί σε παρακρατικό «capo dei capi» (αρχηγός των αρχηγών). Πώς;  Απέκτησε πρόσβαση σε κομβικό πρόσωπο εξουσίας του Μεγάρου Μαξίμου. Δεσμούς με την πολιτική εξουσία. Και αυτή η χημεία οδήγησε σε παραισθήσεις. Η αλαζονεία μιας διεφθαρμένης εξουσίας που ηδονίζεται από το χρυσό, αδιαφορώντας πλήρως για τη μαύρη προέλευσή του. Η πολιτική εξουσία χωρίς αιδώ σφιχταγγάλιασε τον σατανά και τον ρουφιάνο!

Η μαφία χέρι-χέρι με την πολιτική εξουσία, με αποκλειστικό σκοπό να επιβάλλουν «τα θέλω τους», ακόμη και με σφαίρες. Για να πλουτίσουν άνομα και ανήθικα. Μέχρι την ώρα που οι σφαίρες γάζωσαν τον σατανά στα Βριλήσσια. Ο αχός τους αντήχησε  μέχρι το Μέγαρο  Μαξίμου. Το μέλλον σίγουρα επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για εκείνους που απολαμβάνουν το νέκταρ της εξουσίας χωρίς μέτρο και ηθική!

Γιάννης Γιαννόπουλος, εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9d%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%91%ce%a3%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%9f%ce%a6-%ce%94%ce%a5%ce%9f-%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%95%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%99-18-%ce%a3%ce%a6%ce%91/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .