Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30

Μελάνια Τραμπ: Υπήρξε συνοδός εύπορων κυρίων το 1990; (Εικόνες)

Μελάνια Τραμπ

Αυστηρή προειδοποίηση απέστειλε χθες, μέσω δικηγόρου, η σύζυγος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών Μελάνια Τραμπ στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail για «ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, σύμφωνα με τους οποίους η Μελάνια Τραμπ υπήρξε “συνοδός” τη δεκαετία του 1990».

Ο συνήγορος του ζεύγους Τραμπ, Τσαρλς Χάρντερ, ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ότι ανάλογη προειδοποίηση έλαβε και η αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Politico, για «συκοφαντική και ψευδή κάλυψη» της διαδικασίας πολιτογράφησης της Μελάνια Τραμπ ως Αμερικανής.

Οι επιστολές προειδοποίησης, που δεν αποτελούν εξώδικες προσκλήσεις, παρελήφθησαν τρεις ημέρες αφ’ ότου η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε πληροφορία σύμφωνα με την οποία το πρακτορείο μοντέλων που εκπροσωπούσε κάποτε τη Μελάνια Τραμπ λειτουργούσε παράλληλα ως «πρακτορείο “συνοδών” για εύπορους πελάτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .