Τρίτη, Δεκεμβρίου 22

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2020 – 2021 στα εμπορικά καταστήματα

Κόκκινα κρεμασμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια σε εμπορικό κατάστημα - Το εορταστικό ωράριο των γιορτών των Χριστουγέννων

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2020 – 2021 (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά). Πότε ξεκινά και ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα.

Όλα για τα Χριστούγεννα στο HelpPost.gr
Το άρθρο επικαιροποιείται ανάλογα με τις σχετικές ανακοινώσεις, για την λειτουργία των καταστημάτων.

Συνεχίζεται και για την εορταστική περίοδο, η αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου, με εξαίρεση την παραλαβή των εμπορευμάτων μόνο με «click away», από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021.

Ανοιχτά θα είναι τα Super Market αλλά και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 για τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα.

Το ωράριο λειτουργίας το αποφασίζει κάθε μία αλυσίδα υπεραγοράς τροφίμων, ενώ τα καταστήματα λιανικής που θα εξυπηρετούν με click away θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00.

Επίσης και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, με ωράριο από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 θα μπορούν παραμείνουν ανοικτά (προαιρετικά) τα καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα, (εκτός βέβαια της Κοζάνης και της Δυτικής Αττικής λόγω του σκληρού lockdown που έχει επιβληθεί στις περιοχές).

Τι είναι η μέθοδος του «click away»

Η μέθοδος του «click away» είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται διεθνώς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της εξυπηρέτησης των καταναλωτών χωρίς να μεσολαβεί courier.

Θα επιτρέπεται δηλαδή η λιανική πώληση με διαδικασία προαγοράς και παραλαβής από εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Το «click away» προβλέπει τα εξής τρία (3) βήματα:

1 Γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία του προϊόντος.

2 Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν.

3 Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας – πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Δείτε αναλυτικά, πώς θα λειτουργήσει το click away.

 

Προτεινόμενο Εορταστικό Ωράριο Χριστουγέννων 2020

Προτεινόμενο Εορταστικό Ωράριο Χριστουγέννων 2020:

  • Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7 π.μ. έως 9 μ.μ
  • Προαιρετική λειτουργία καταστημάτων, τις Κυριακές 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2020

Για να μεταβεί ο πελάτης στο κατάστημα θα πρέπει να στείλει SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα» ή με το έντυπο – βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, συν της απόδειξη προαγοράς του προμηθευτή.

Εορταστικό #ωράριο για τα εμπορικά #καταστήματα τα #Χριστούγεννα 2020 και την #Πρωτοχρονιά 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .