Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24

Όσα ζήσαμε το 2020 σε 4 λεπτά

Όσα ζήσαμε το 2020 σε 4 λεπτά

Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε σύντομα αυτήν τη χρονιά, γράφει ο Cee-Roo, καλλιτέχνης που είναι γνωστός για τη δημιουργία μουσικής με ήχους του πραγματικού κόσμου, αναφερόμενος στο 2020, το «διαφορετικό» αυτό έτος, που ο ίδιος προσπάθησε να συνοψίσει σε ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών.

Στο βίντεο βλέπουμε την έκρηξη στη Βηρυτό, τις φωτιές στην Αυστραλία και τον Αμαζόνιο, τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και τις διαδηλώσεις που ακολούθησαν, μεταξύ άλλων περιστατικών που χαρακτήρισαν τη χρονιά αυτή. Φυσικά, δεν λείπουν και σκηνές

από την πανδημία του Covid-19, με άδειες πόλεις και ανθρώπους στα μπαλκόνια τους, αλλά και με στιγμιότυπα που απεικονίζουν τον άθλο του ιατρικού προσωπικού.

Το βίντεο «κλείνει» δείχνοντας ανθρώπους σε καραντίνα να παίζουν μουσική στις βεράντες τους και να τραγουδούν, την ερμηνεία του Αντρέα Μποτσέλι στον άδειο καθεδρικό ναό του Μιλάνου, την εκλογή του Μπάιντεν και αστυνομικούς που γονατίζουν δίπλα σε διαδηλωτές προς τιμήν του Τζορτζ Φλόιντ, για να καταλήξει σε υψωμένες γροθιές πολιτών όλου του κόσμου και πυροτεχνήματα, δίνοντας μια πιο εύθυμη, αισιόδοξη και ανθρώπινη νότα για το τέλος.

Δείτε το βίντεο της αναδρομής του 2020:

 

 

 https://www.zougla.gr/kosmos/article/osa-zisame-to-2020-se-4-lepta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .