Ο 2020 SO είναι μικροσκοπικός αστεροειδής ή τεχνητό αντικείμενο κοντά στη Γη που ανακαλύφθηκε από την έρευνα Pan-STARRS1 στο Παρατηρητήριο Haleakala στις 17 Σεπτεμβρίου 2020. Προς το παρόν πλησιάζει τη Γη.

Κατά τη διάρκεια της τροχιάς γύρω από τη Γη, ο SO 2020 θα κάνει μια κοντινή προσέγγιση στη Γη περίπου την 1 Δεκεμβρίου 2020, με απόσταση περίπου 50.000 χιλιόμετρα. Θα κάνει επίσης μια άλλη προσέγγιση γύρω στο Φεβρουάριο του 2021, περίπου στα 220.000 χλμ. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021, ο χρόνος της πλησιέστερης προσέγγισης στη Γη έχει αβεβαιότητα ± 2 ημέρες.

Αυτα γράφουν στην "έγκυρη πήγη" τους wikipedia για όσους σπεύσουν να πουν για θεωρίες συνωμοσίας οπως εχουν εκπαιδευτεί με το ίδιο τρόπο που εκμεδέυεις τα ζωα , καθώς όσοι λενε αυτη την φράση δεν διαθέτουν ιδιαίτερη νοημοσύνη, μικροσκοπικός αστεροειδής ή τεχνητό αντικείμενο κοντά στη Γη(?)

Μετά από μήνες αναμονής για επίσημη επιβεβαίωση, διαπιστώνουμε ότι καμία διαστημική υπηρεσία δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τι ειναι, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι είναι τεχνητής προέλευσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Jet Propulsion Laboratory (JPL) της NASA θα χρησιμοποιήσει φασματοσκοπία .

Το 2020 SO είναι σήμερα "παγιδευμένο" στη βαρύτητα της Γης και σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη, και υποτίθεται υποθέτουν δηλαδή ότι ειναι το Surveyor 2 (!) έτσι λένε, και στην αμερικανική εφημερίδα The New York Times λένε ότι θα έπρεπε να «ξεφύγει από τα νύχια» του πλανήτη μας τον Μάρτιο του 2021 και να ξεκινήσει το ταξίδι του γύρω από τον ήλιο, επιστρέφοντας το 2036 .

Το Surveyor 2 ήταν το διαστημικό σκάφος της δεύτερης κατά σειρά αποστολής στα πλαίσια του ομώνυμου προγράμματος για την εξερεύνηση της Σελήνης. Εκτοξεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1966...

Τι γίνεται αν το 2020 SO δεν είναι το Surveyor 2 και λένε ψέματα? ..Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι κανείς δεν μπόρεσε να εντοπίσει την πραγματική του προέλευση, ακόμη και με τηλεσκόπια αξίας εκατομμυρίων δολαρίων που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν από τους «δολοφονικούς» αστεροειδείς.

Και αυτό που μπορούμε να δούμε είναι ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητα ενός μυστηριώδους αντικείμενου που απέχει μόλις 51.000 χιλιόμετρα από τη Γη. Έτσι, θα μπορούσε να ειναι κάποιο είδος εξωγήινου ανιχνευτή που συμπεριφέρεται σαν διαστημικά σκουπίδια και παρακολουθεί τον πλανήτη μας .

Ο τρόπος με τον οποίο οι "επιστήμονες" της NASA που στηρίζονται τώρα σε "συμπτώσεις" και υποθέτουν ότι ειναι το Surveyor 2 ειναι ύποπτος . Αν και ίσως η NASA έχει εντοπίσει τον μυστηριώδη επισκέπτη και τον κρύβει.

Αυτές οι «συμπτώσεις», είναι πολύ περίεργες και από το γεγονός ότι η παρουσία τους συμπίπτει με το οριστικό κλείσιμο του Αστεροσκοπείου Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο μετα απο δυο επίσης περίεργα ατυχήματα, ηταν ένα από τα μεγαλύτερα τηλεσκόπια στον κόσμο και υπεύθυνο για μερικές από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις σχετικά με το διάστημα. Και συμπεριλαμβανομένου της αναζήτησης εξωγήινης νοημοσύνης (SETI).Για να μην αναφέρουμε τις μυστηριώδεις εμφανίσεις και εξαφανίσεις μονόλιθων σε όλο τον κόσμο, όπως αυτή της Γιούτα και της Ρουμανίας.