Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28

Το «αξέχαστο» 2020 μέσα από τα φωτορεπορτάζ του zougla.gr

Το «αξέχαστο» 2020 μέσα από τα φωτορεπορτάζ του zougla.gr

Συνηθίζουμε να γράφουμε, τέτοιες μέρες κάθε χρόνο, παρουσιάζοντας το επετειακό αφιέρωμα του zougla.gr, ότι η χρονιά που παρέρχεται ήταν ένα έτος γεμάτο σημαντικά γεγονότα, ευχάριστα ή δυσάρεστα. Ειδικά για φέτος, θα χαρακτηρίσουμε το 2020 ως μια «αξέχαστη» χρονιά, που θα μείνει ανεξίτηλη στην παγκόσμια και ελληνική Ιστορία, εξαιτίας των πρωτοφανών καταστάσεων που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Φυσικά, η χρόνια που παρέρχεται είχε και άλλα σημαντικά γεγονότα, και όλοι εσείς που εμπιστεύεστε το zougla.gr για την καθημερινή σας ενημέρωση, τα παρακολουθήσατε τη στιγμή που συνέβαιναν, μέσα από τα πλούσια ρεπορτάζ μας. 

Τα γεγονότα στον Έβρο, η σχεδόν «εξέγερση» στη Μυτιλήνη, η καταστροφή στη Μόρια, οι φυσικές καταστροφές με θύματα σε Καρδίτσα και Σάμο, οι διαμαρτυρίες στην πρωτεύουσα, οι τιτάνιες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού και φυσικά τα lockdown και τα επακόλουθά του, όπως και πολλά άλλα γεγονότα, αποτυπώθηκαν και σας παρουσιάστηκαν μέσα από τον φακό του zougla.gr...

Πάρτε μια «δυνατή» γεύση όλων όσων θα θυμόμαστε -θέλοντας και μη- από τη χρονιά που περνάει στο επετειακό μας βίντεο:


Δείτε τις επιλεγμένες φωτογραφίες:

 

Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του zougla.gr εύχονται σε όλους τα καλύτερα για το 2021 και υγεία πάνω από όλα!

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .