Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16

Γαλάτσι: Ληστές έδειραν άγρια ιδιοκτήτρια περιπτέρου για 300 ευρω

periptero

Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, πάλεψε με τον ληστή και τότε ο κακοποιός, άρχισε να τη χτυπάει στο πρόσωπο και το κεφάλι με το όπλο

Ντουέτο κακοποιών, όρμησαν σε 51χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου στο Γαλάτσι, την χτύπησαν στο προσωπο και το κεφάλι με τη λαβή του όπλου και τη λήστεψαν.

Το συμβάν του τρόμου με πρωταγωνιστες τους δύο άγριους ληστές και την 51χρονη σημειώθηκε στις 22:45 της Δευτέρας. Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου επι της Βείκου, άνοιξε την πόρτα και βγηκε έξω για να τακτοποιήσει το εμπόρευμα της όταν δέχθηκε την επίθεση. Οι δύο άγνωστοι που πιθανότατα παρακολουθούσαν ημέρες τον στοχο τους, όρμησαν πάνω της και ο ένας επιχείρησε να την ακινητοποιήσει την ώρα που ο συνεργός του τρύπωσε στο περίπτερο για να αδειάσει το ταμείο. Η γυναίκα δεν το έβαλε κάτω. Προσπάθησε να αντισταθεί, πάλεψε με τον ληστή και τότε ο κακοποιός, άρχισε να τη χτυπάει στο πρόσωπο και το κεφάλι με το όπλο.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ο συνεργός του κατάφερε να αρπαξει απο το συρτάρι της ταμειακής 300 ευρώ, οι ληστές εγκατέλειψαν το θύμα τους και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .