Τρίτη, Δεκεμβρίου 15

Bill Gates>Δραματικά απαισιόδοξος ενώ το εμβόλιο της Pfizer πρέπει να διατηρείται στους -94 βαθμούς

Νέο παγκόσμιο σοκ

Οι 7 προβλέψεις του Gates για την μετά την πανδημία εποχή

Με την αισιοδοξία για το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού να αυξάνεται, μετά και την έναρξη των αποστολών του εμβολίου της Pfizer την Κυριακή, ο Bill Gates προειδοποίησε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι οι ΗΠΑ απέχουν ακόμη από τη λύση του προβλήματος και βρίσκονται αντιμέτωπες με αυτό που πιθανότατα θα είναι η πιο θανατηφόρος περίοδος κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

-“Δυστυχώς, οι επόμενοι τέσσερις έως έξι μήνες θα μπορούσαν να είναι οι χειρότεροι της πανδημίας”, δήλωσε ο Gates, συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, το οποίο έχει δεσμεύσει σημαντικούς πόρους για την αναζήτηση εμβολίου, στο CNN την Κυριακή.

-Τα φορτηγά αποχώρησαν από το εργοστάσιο της Pfizer στο Μίσιγκαν την Κυριακή φορτωμένα με τα πρώτα εμβόλια σε έναν αρχικό γύρο διανομής περίπου 3 εκατομμυρίων δόσεων και ο Δρ. Stephen Hahn του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης την Κυριακή ότι αναμένει ότι τα πρώτα εμβόλια θα γίνουν τη Δευτέρα.

-Το εμβόλιο θα λάβουν πρώτοι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και οι τρόφιμοι των γηροκομείων, ενώ η ευρεία διάδοση και χρήση των εμβολίων δεν αναμένεται νωρίτερα από την άνοιξη ή το καλοκαίρι.

-Για τον λόγο αυτό, αξιωματούχοι του κλάδου Υγείας λένε ότι ο ιός δεν είναι πιθανό να τεθεί υπό έλεγχο στις ΗΠΑ μέχρι το “δεύτερο μισό του 2021” – όπως είπε πρόσφατα ο Δρ Anthony Fauci – όταν ο περισσότερος πληθυσμός, περίπου το 75% θα έχει εμβολιαστεί, δημιουργώντας μια “ομπρέλα ανοσίας της αγέλης”.

“Στο εγγύς μέλλον, τα νέα είναι άσχημα”, συνέχισε ο Gates, επικαλούμενος ένα μοντέλο Ινστιτούτου Μετρήσεων και Αξιολόγησης Υγείας που δείχνει ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να καταγράψουν περισσότερους από 200.000 επιπλέον θανάτους μέχρι την 1η Απριλίου 2021 από τον ιό.


Το εμβόλιο της Pfizer θα φτάσει σε 145 σημεία διανομής τη Δευτέρα και στις 50 πολιτείες, με 425 επιπλέον αποστολές την Τρίτη και 66 την Τετάρτη, σύμφωνα με το Associated Press. Θα χρειαστούν έως και τρεις εβδομάδες για την αποστολή του πρώτου γύρου δόσεων σε όλες τα αναγνωρισμένα από την κυβέρνηση σημεία εμβολίων. Το εμβόλιο διανέμεται κατ αναλογία με τον πληθυσμό των πολιτειών.
Εντυπωσιακό δεδομένο

Το εμβόλιο Pfizer πρέπει να φυλάσσεται στους -94 (!!!) βαθμούς, γεγονός που έχει δημιουργήσει ζητήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης.

Ο Hahn είπε την Κυριακή ότι δεν πιστεύει ότι οι αλλεργικές αντιδράσεις στο εμβόλιο της Pfizer για την Covid-19 θα είναι “πολύ συχνό ζήτημα”: “Δεν πιστεύουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ συχνό ζήτημα που θα προκύψει, αλλά θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί γιατί η ασφάλεια των εμβολίων, η ασφάλεια των ιατρικών προϊόντων είναι προτεραιότητα για εμάς”, δήλωσε ο επικεφαλής της FDA.

Κληθείς να σχολιάσει το εκτελεστικό διάταγμα του Προέδρου Trump που δίνει προτεραιότητα στους Αμερικανούς για τις αποστολές εμβολίων, ο Gates είπε: “Η ακραία ιδέα ότι όλοι πρέπει να πεθάνουν έως ότου εμβολιαστεί ο τελευταίος Αμερικανός, δεν είναι η κατάλληλη απάντηση”.
$1,75 δισ. Τόσα έχει δωρίσει το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, σύμφωνα με το Forbes.

Eίχε μιλήσει 5 χρόνια πριν για την Πανδημία που θα συγκλόνιζε τον κόσμο. Όπως εξήγησε στο video που ακολουθεί η νέα απειλή δεν θα ήταν ένας πυρηνικός πόλεμος αλλά μία πανδημία. Ένας ιός όπως η ισπανική γρίπη. Έπεσε μέσα. Τώρα ο ίδιος άνθρωπος, ο Bill Gates προβλέπει 7 αλλαγές στη ζωή μας σε μία συζήτηση-podcast που είχε με την ηθοποιό Rashida Jones.

«Ο Bill Gates και ο Rashida Jones κάνουν μεγάλες ερωτήσεις»

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει τις 7 προβλέψεις του Gates για την εποχή μετά την πανδημία>

1. Οι απομακρυσμένες συναντήσεις θα γίνουν ο κανόνας. Πριν από την πανδημία, είπε ο Gates, μπορεί να ανησυχείτε ότι ένας πελάτης θα αισθανόταν μειωμένος εάν προτείνατε μια κλήση συνδιάσκεψης και όχι μια προσωπική συνάντηση. Αλλά μετά το COVID, οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν εάν μια επαγγελματική συνάντηση (ή μια επαγγελματική εκδήλωση) – ή μια επίσκεψη στο γιατρό – είναι πραγματικά απαραίτητη ή εάν ο ίδιος στόχος μπορεί να επιτευχθεί ουσιαστικά από απόσταση. «Αυτή η ιδέα,« Πρέπει να πάω εκεί φυσικά; »Τώρα επιτρέπεται να το ρωτήσουμε», είπε

2. Η διαδικτυακή εμπειρία θα βελτιωθεί. Ο Gates προβλέπει ότι το λογισμικό θα βελτιωθεί για μια δραματικά καλύτερη εμπειρία. «Το λογισμικό ήταν κάπως ατρόμητο όταν ξεκίνησαν όλα αυτά, αλλά τώρα οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν τόσο πολύ», είπε, προσθέτοντας ότι θα «εκπλαγούμε από το πόσο γρήγορα θα καινοτομήσουμε με το λογισμικό». Aυτά είναι καλά νέα για τους διοργανωτές διαδικτυακών εκδηλώσεων – και το κοινό τους.

3. Το εταιρικό γραφείο θα κοινοποιηθεί. Θα πηγαίνουμε στο γραφείο λιγότερο συχνά, είπε ο Gates, πράγμα που σημαίνει ότι οι εταιρείες θα δουν το ακίνητο τους διαφορετικά. Ο ίδιος προβλέπει ότι διαφορετικές εταιρείες θα μπορούσαν να μοιράζονται γραφεία, έχοντας τους υπαλλήλους τους να έρχονται σε διαφορετικές ημέρες.

4. Οι κοινότητές μας θα αναμορφωθούν. Τα στο κέντρο της πόλης θα είναι λιγότερο σημαντικά με περισσότερους απομακρυσμένους εργαζόμενους και τα προάστια θα γίνουν σημαντικά. Σκεφθείτε τι θα μπορούσε να σημάνει αυτό για το κέντρο της Αθήνας και τα προάστια. Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες οι τιμές των γραφείων και των επαγγελματικών χώρων στο κέντρο της Αθήνας να υποστούν καθίζηση. Το ίδιο και τα ενοίκια των κατοικιών μια και οι εργαζόμενοι και τα στελέχη των επιχειρήσεων δεν θα έχουν λόγο να μισθώνουν κατοικίες. «Στις πόλεις που είναι πολύ επιτυχημένες», είπε ο Gates, δίνοντας το Σιάτλ και το Σαν Φρανσίσκο ως παραδείγματα, «ακόμη και για το άτομο που είναι καλά αμειβόμενο, ξοδεύει ένα τρελό ποσό των χρημάτων του στο ενοίκιο» Χωρίς την ανάγκη μετακίνησης σε ένα γραφείο κάθε μέρα, οι ακριβές πόλεις θα είναι λιγότερο ελκυστικές και ένα μεγαλύτερο σπίτι σε μια μικρότερη κοινότητα θα είναι πολύ περισσότερο ελκυστικό, είπε.

5. Οι κοινωνικοί μας κόμβοι θα αλλάξουν. Σχετικά με τα παραπάνω, μπορεί να ξοδεύουμε λιγότερο χρόνο για να συναναστραφούμε με τους συναδέλφους μας και περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στην τοπική σας κοινότητα.

6. Τα πράγματα δεν θα επανέλθουν στο φυσιολογικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. “Υπάρχει μια φάση όπου οι αριθμοί των κρουσμάτων θα είναι εξαιρετικά χαμηλοί στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά θα εξακολουθούν να είναι αυξημένοι σε άλλα μέρη του κόσμου, με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της αναβίωσης. «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα παραμείνουν αρκετά συντηρητικοί στη συμπεριφορά τους, ειδικά εάν συνδέονται με ηλικιωμένα άτομα». Είναι μια απογοητευτική εκτίμηση για όσους πιστεύουν ότι ένα ευρέως διανεμημένο εμβόλιο θα σημαίνει πλήρη απόδοση για τη βιομηχανία ταξιδιωτικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων.

7. Η επόμενη πανδημία δεν θα είναι σχεδόν τόσο κακή. «Ο κύριος λόγος που θα έχει λιγότερο καταστροφικό αντίκτυπο είναι ότι θα έχουμε εξασκηθεί», είπε. Θα έχουμε διδαχθεί από χώρες όπως η Νότια Κορέα και η Αυστραλία, είπε ο Gates, “και τα εργαλεία μας για δοκιμές θα είναι πολύ καλύτερα.”

Και ποιος θα πίστευε ότι η επόμενη πρόβλεψη του Gates θα ακούγεται τόσο ελπιδοφόρα καθώς προχωράμε στο τέλος του 2020: «Δεν θα είμαστε τόσο ηλίθιοι τη δεύτερη φορά».

https://kourdistoportocali.com/news-desk/bill-gates-gt-dramatika-apaisiodoxos-eno-to-emvolio-tis-pfizer-prepei-na-diatireitai-stoys-94-vathmoys/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .