Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31

Εν ψυχρώ εκτέλεση εξωτικής χορεύτριας από κουκουλοφόρο, απαθανατίστηκε από… κάμερα ασφαλείας! (BINTEO)

1111

Η άτυχη 30χρονη φημολογείται ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με πλούσιο βουλευτή

Νεκρή από σφαίρες μέσα στη μέση του δρόμου στη Μόσχα έπεσε Ρωσίδα χορεύτρια, που φέρεται ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με πολιτικό.
Η 30χρονη Νατάλια Πρόνινα κυνηγήθηκε από έναν μασκοφόρο δολοφόνο, που τελικά κατάφερε να την πλησιάσει και να την πυροβολήσει από πολύ κοντά με περίστροφο. Ο δολοφόνος, που, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν, προφανώς, πληρωμένος εκτελεστής, την «έστησε»

στη χορεύτρια την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από μάθημα χορού και, μάλιστα, για να μην τραβήξει την προσοχή των περαστικών ο πυροβολισμός, ο φονιάς έριξε μια κροτίδα.

Η αστυνομία ερευνά το σενάριο η άτυχη Πρόνινα να διατηρούσε μακροχρόνια, αλλά μυστική σχέση με έναν πλούσιο άνδρα, που πιστεύεται ότι είναι βουλευτής και έχει γνώσεις πολεμικών τεχνών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Moskovsky Komsomolets».

Η αδικοχαμένη χορεύτρια, που, μεταξύ άλλων, διοργάνωνε πριβέ σόου χορού, συμπεριλαμβανομένου και στριπτίζ για εταιρίες ή ελίτ κλαμπ, και ο ισχυρός άνδρας φέρεται ότι ήταν μαζί μέχρι το καλοκαίρι, αλλά όταν η σύζυγός του έμαθε για τον δεσμό τους, άρχισε να απειλεί την Πρόνινα, η οποία μάλιστα είχε και σταθερό δεσμό με τον 33χρονο Αλεξάντερ Κραβτσένκο.

Χρωστούσε πάνω από 6.000 ευρώ
Ο τελευταίος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία της, εξηγώντας ότι, όταν τη σκότωσαν, εκείνος βρισκόταν στη Γιάλτα της Κριμαίας, όπου δουλεύει. Ωστόσο, κατέθεσε στις Αρχές ότι η σύντροφός του είχε έναν stalker, αλλά και ότι ήταν αντιμέτωπη με ένα χρέος που ξεπερνούσε τα 6.000 ευρώ, το οποίο έπρεπε να ξεπληρώσει άμεσα.

Φίλοι της, από την άλλη, κατέθεσαν την άποψή τους, ότι τη σκότωσαν με εντολή κάποιου, τον οποίο είχε απορρίψει! «Μόνο ένας από τους θαυμαστές της μπορεί να είναι πίσω από αυτό, εξαιτίας της ζήλιας του», δήλωσε σιβυλλικά η φίλη της νεκρής, Βαλέρια.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .