Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των Πακιστανών για τη δολοφονία στα Καμίνια

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των Πακιστανών για τη δολοφονία στα Καμίνια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο Πακιστανών που κατηγορούνται την δολοφονία 29χρονου ομοεθνή τους και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός ακόμη 25χρονου επίσης Πακιστανού στα Καμίνια.

Οι δράστες που αναζητούνται μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους οι οποίοι έχουν συλληφθεί, στις 20 Νοεμβρίου εισέβαλαν κρατώντας ξύλινα δοκάρια και μαχαίρια, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στις

εργατικές κατοικίες της οδού Αγίων Αναργύρων στα Καμίνια και επιτέθηκαν σε δύο άτομα ηλικίας 29 και 25 ετών, με αποτέλεσμα ο πρώτος να υποκύψει στα τραύματά του και ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά.

Πρόκειται για τους μη συλληφθέντες, υπηκόους Πακιστάν:

1. (επ) FARRUKH (ον) TAIMOOR του MUKHTAR AHMAD και της KANEEZ BIBI , γεννηθέντα την 10-2-1990

2. Υπήκοο Πακιστάν WARRAICH BILAL αγνώστων λοιπών στοιχείων

Δείτε το βίντεο της επίθεσης: Βίντεο - σοκ από την αιματηρή συμπλοκή σε διαμέρισμα στα Καμίνια

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 11-3-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .