Τετάρτη, Δεκεμβρίου 2

Καθημερινή κατά δημοσίων υπαλλήλων: Άδειες μετ’ αποδοχών και… ημιαργία (φωτο)

Την κατάσταση στο Δημόσιο, εν μέσω πανδημίας περιγράψει η εφημερίδα Καθημερινή, κάνοντας λόγο για μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και για δημοσίους υπαλλήλους που εξέλαβαν την τηλεργασία ως άδεια μετ’ αποδοχών ή ημιαργία. Δείτε τι γράφει η εφημερίδα:

Να σημειωθεί ότι ανάλογους ισχυρισμούς με αυτούς της «Καθημερινής» είχε κάνει προ δύο εβδομάδων και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ζητώντας, μάλιστα, από του πολίτες, να στέλνουν καταγγελίες για δημοσίους υπαλλήλους που δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα την περίοδο της καραντίνας. Τότε είχε χαρακτηρίσει απαράδεκτη αυτή τη συμπεριφορά και είχε ζητήσει να γίνονται συγκεκριμένες καταγγελίες. Ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει παρουσιάσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η «ναυαρχίδα της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη» εξαπολύει επίθεση κατά των δημοσίων υπαλλήλων. Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε επιτεθεί  στους υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας γιατί την Τσικνοπέμπτη ζήτησαν να αποχωρήσουν δύο ώρες νωρίτερα (στη 1 αντί στις 3) προκειμένου να συμμετέχουν στην καθιερωμένη γιορτή του Συλλόγου τους, εξαπολύει η «Καθημερινή». Κι αυτό γιατί όταν η υπουργός Ν. Κεραμέως τους ζήτησε να πάρουν δίωρη άδεια, εκείνοι, σύμφωνα με την εφημερίδα, διαμαρτυρήθηκαν.https://www.aftodioikisi.gr/dimosio/kathimerini-kata-dimosion-ypallilon-adeies-met-apodochon-kai-imiargia-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .